Saturday, 10 August 2013

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Kam Haryatie Abdul Mutalib | 23:06 |
Assalamualaikum dan selamat sejahtera,
 
Alhamdulillah, sejak saya mula berkongsi tentang pengalaman saya mengamalkan produk Shaklee selepas bersalin anak ketiga dahulu, produk ini semakin mendapat sambutan yang baik daripada kawan-kawan saya dan suami.

Terutamanya Set Hamil,  Set Bersalin dan Set Menyusu. Syukur Alhamdulillah.
Tapi, saya just nak share, sebenarnya Shaklee ada banyak lagi produk dan vitamin kesihatan yang lain. 

Sesuai untuk kanak-kanak, orang dewasa dan orang tua.
Produk Shaklee ni memang sangat sesuai untuk semua golongan dan seisi keluarga.




Alhamdulillah, berdasarkan feedback dari customer. Memang ramai yang sudah merasai kesannya. Mereka berpuas hati dengan set yang mereka makan.

Alhamdulillah, ramai di antara customer, bila nak buat repeat sale, mereka terus berminat untuk jadi ahli. Sama macam kes saya dulu.

Memandangkan ramai yang bertanya bagaimana hendak menjadi ahli Shaklee, jadi dalam entry kali ini saya nak berkongsi dengan anda tentang bagaimana dan kebaikan menjadi ahli Shaklee.

BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE?

Ada 2 pilihan untuk menjadi ahli:-

1) Yuran Pendaftaran hanya RM69 + RM11 Postage. Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual.

ATAU

2) Buat pembelian  sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM700 dalam satu resit anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM69) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan sehingga RM100+.

Anda boleh hubungi saya untuk mendaftar, atau gunakan Shaklee ID Kam Haryatie (954522) sebagai SPONSOR.

Nak jadi ahli Shaklee adalah sangat mudah.

Cuma daftar, gunakan produknya, kumpul points dan bila anda dapat certain points dalam sebulan, anda dapat CASH BONUS. Best kan. Makan sendiri je pun dah boleh dapat bonus.

Jadi bonus tu dah boleh cover cost produk yang anda makan setiap hari. Kan dah jimat kat situ.

 

MAINTAIN POINT DAN KEAHLIAN

Just nak share, yuran keahlian yang anda bayar tu untuk tempoh 1 TAHUN. Lepas setahun, anda perlu renew. Ada 2 cara untuk renew keahlian.  Dengan pembelian 200uv untuk dapat FREE RENEWAL atau just bayar RM30 untuk tempoh setahun. 


Kalau anda cuma nak makan sendiri, tak payah maintain points bulanan atau minimum belian. Cuma gunakan produk, dan share dengan kawan-kawan dan saudara-mara je. 

Kalau mereka berminat, boleh beli dengan ID anda. Anda boleh beli pada harga yang murah. Iaitu 25% lebih murah daripada Retail Price.

Bila ada promosi untuk ahli, anda akan dapat beli produk dengan harga yang jauh lebih murah 40% less dari harga retail. Kalau anda nak tahu, setiap bulan akan ada promosi. Dan promosi ni berubah-ubah mengikut produk. Special untuk AHLI SAHAJA.


Tapi kalau anda ingin mulakan business dan dapat CASH BONUS, barulah anda perlu mempunyai points tertentu setiap bulan.


KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price). Bila ada promotion khas untuk ahli, harga akan jadi jauh lebih murah sehingga 40% less dari retail price.

2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus.

3) BERPELUANG membuat biznes Shaklee, (online dah offline) dengan bantuan MENTOR.

4) ACCESS kepada SPECIAL GROUP kami untuk testimonial dan maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee.


5) Mereka yang register dengan saya, saya akan masukkan mereka dalam sebuah group Shaklee di Facebook. Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online. 


Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini.

Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online. Di situ juga, ada perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini.

Jika hendak berjaya, kita mesti dikelilingi oleh mereka yang sudah berjaya. Dan bila anda berada dalam group itu, bermulalah hidup anda di sekelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya.

Anda tanya satu soalan, 10-20 orang yang akan menjawab untuk membantu anda. Semua orang nak tarik anda ke atas. Tak ade orang yang nak tolak anda ke bawah.

Sebab itulah saya rasakan, senang buat business online ni. Dengan bantuan mentor yang dah expert dan lama dalam perniagaan ni.


 

SELAMAT DATANG

Saya nak ucapkan Selamat Datang kepada ahli-ahli Shaklee yang baru mendaftar di bawah group MariaFirdaus. Jom lebih sihat dengan supplemen Shaklee!!

Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi saya untuk:- 

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...