Follow Us @kamharyatie

Saturday, 18 August 2018

TWB SUCCESS STORY - Ibu Tunggal Berjaya Simpan RM16,000 Tidak Sampai Setahun Join TWB
Ini adalah Puan Iris Eskandar. Beliau merupakan seorang ibu tunggal dan mempunyai 2 orang anak. Selama 5 tahun menjadi ibu tunggal, semuanya terpaksa urus seorang diri.
Masa mula-mula nak join TWB, Iris baru sahaja resign. Sebulan takde income. Duit saving masa tu ada RM1K sahaja sebab yang lain dah habis bayar hutang.


Iris mula google di internet peluang bisnes yang boleh dapat instant cash. Sebab orang macam Iris, perlukan CASH!

Akhirnya terjumpa blog Master Ainul Sharazad. Penerangan tentang Projek The Walking Beauty buat iris tertarik. Terus iris contact Master Ainul, buat appointment.

Balik dari appointment tu, Iris tak bleh tido sebab fikir dalam akaun ada RM1K aje. Masa tu nak join TWB RM999. Kalau labur kat RM999 tu, dalam akaun akan tinggal RM1 je! 😭

Iris whatsapp Master Ainul untuk kira ROI berapa dan agak-agak bila boleh dapat pulang modal. Sebab iris sangat-sangat perlukan duit cash untuk teruskan hidup! Iris buat solat istikharah dan akhirnya Iris join TWB. Pejam mata je transfer.

Amazingly, lepas sebulan dah dapat balik modal RM999 tu. Iris betul-betul tak sangka. Alhamdulillah Iris dah nampak jalan macam mana nak run bisnes mobile spa ni.

Sekarang Iris berjaya bebas dari hutang. Hutang kereta pun Iris langsaikan dengan duit spa TWB sahaja. Dan setiap bulan dapat reward diri sendiri.

Dari tinggal RM1 di dalam akaun, ini adalah saving Iris yang berjaya dikumpul dalam tempoh tak sampai setahun join TWB. Ini SAVING SAHAJA tau, tak termasuk duit yang telah dibelanjakan.


Nak tau lebih lanjut tentang projek TWB? Jemput baca di sini. (Sila klik link di bawah)

Peluang Buat Duit Hari-Hari Bersama The Walking Beauty (TWB) - Kursus Mobile Spa Terbaik dan Termurah di Malaysia! Jangan tunggu lagi!

Trainers TWB berada di SELURUH MALAYSIA!
Jom sama-sama kita jana pendapatan dengan skill mobile spa dengan team TWB sekarang!

Sila hubungi saya untuk menjadi sebahagian daripada 
TWB BEAUTICIAN dalam team
SUPERSTAR MOMMY SHAHAB (SMS) EMPIRE!

Sila klik

 SayaNakJoinTWB

Atau hubungi talian 012.256.7572 

Atau klik sekarangNo comments:

Post a Comment