Follow Us @kamharyatie

Sunday, 15 March 2020

Usrah Bisnes di Tasik Shah Alam






Gathering kali ni sangat best. Kami panggil Bulatan Gembira a.k.a Usrah Bisnes.Pengisian rohani sentuh tentang tujuan hidup kita yang Allah gariskan dalam Al Quran.
Kenapa Allah jadikan kita?
Apa tugas kita?
Apa amanah yang kira bawa bersama?
Betul ke Allah sayang kita?
Betul ke Allah jawab semua doa kita?
Apa prasyarat Taqwa?
Ilmu yang kami dapat, kami dapat kaitkan dengan tujuan buat bisnes dan tujuan kita bekerja. Rezeki besar bila Allah masukkan saya  dalam circle hebat ni. Sahabat Circle Bisnes yang mengingatkan tentang dunia ni adalah sebagai jambatan di akhirat sana. 
Kita ada sebut juga tadi apa impian tahun 2020. Banyak impian tahun ni, tapi dari segi bisnes tu, Kak Kam nak bantu lebih ramai orang untuk dapatkan kesihatan yang lebih baik dan kewangan yang jauh lebih baik dengan Shaklee.
Master Laila, Master Farina dan Master  Zura Betty (gambar atas), selaku coordinator yang lead program ni. Banyak yang mereka share kupasan dan maksud dari ayat-ayat Al-Quran.

Best sambil berusrah tepi tasik, sejuk, angin sepoi-sepoi. 
Sambil makan-makan pot luck sekali.
Serius semua mendengar sharing ilmu sambil catit nota.
Bersama Master Athirah dan Sya.
Anak-anak? Ada ni ha......Sementara mak-mak berusrah, anak-anak main kat taman sebelah. 
Siap ada orang jual bubble lagi. Mami asik kena pau je.

Alhamdulillah. Session macam ni insyallah #TeamJutawan akan adakan setiap awal bulan untuk make sure everyone always at the highest momentum. You olls boleh join team kami kalau rasa suka dengan business lifestyle kami.


~~~~~~~ Thanks for reading ~~~~~~~

Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan secara part time atau full time?
Hubungi saya untuk:
Free Consultation
Affordable Price
Business Opportunity With Shaklee!!! 



No comments:

Post a comment