Follow Us @kamharyatie

Thursday, 11 May 2023

Kelas Bisnes Facial Terkini BOTG - Peluang Buat Duit Hari-Hari



Assalamualaikum w.b.t,

Apa khabar para pembaca blog Mommy Shahab?

Semoga semuanya sihat sejahtera dan dalam limpahan kasih sayang & rahmat Allah s.w.t.

Syukur Alhamdulillah, harini saya nak share dengan anda semua, kelas bisnes facial terkini BOTG.

Dalam entry yang lepas, saya ada share beberapa part time job yang anda boleh buat tanpa ganggu kerja hakiki dengan income yang lumayan. Boleh refer link posting di bawah.
 

Jenis Part Time Job Yang Anda Boleh Buat Tanpa Ganggu Kerja Hakiki - No. 7 Paling Lumayan!

 

Dalam posting tersebut, saya ada share part time job mobile spa antara yang paling lumayan.

Tapi, berapakah modal yang kita perlukan untuk memulakan bisnes mobile spa ini?

 

 

Bisnes spa tanpa kedai dengan modal terendah dipasaran

Tahukah anda, nak setup kedai SPA yang cantik-cantik tu kena ada modal yang beratus ribu RM?

Itu baru masa nak setup. Bila dah siap, kena fikir kos operasi setiap bulan pulak. Nak cover kos sewa kedai, kos gaji pekerja, kos bil air dan elektrik, kos marketing, dan banyak lagi.

Tahukah anda kelas bisnes facial terkini BOTG adalah yang terendah di pasaran berbanding kelas facial yang lain?





 

Harga Pakej Spa BOTG: RM1,999


Apa yang anda dapat dengan pelaburan ini?

๐Ÿ‘‰ Full set of Youth Skincare
๐Ÿ‘‰ Natural Scrub
๐Ÿ‘‰ Natural Masker
๐Ÿ‘‰ Additional of 2 types of Mask (Gold & Clay)

- - - - - - - - - -

Anda akan dapat juga:

๐Ÿ‘‰Beg SPA
๐Ÿ‘‰Trial kit Spa
๐Ÿ‘‰Ion massage
๐Ÿ‘‰Sijil Penyertaan
๐Ÿ‘‰Hardcopy module beserta Kitab Harga

- - - - - - - - - -

Belajar 2+1 courses

- Facial Relaxing Treatment
- Face Massage
+1 how to set up home & mobile spa

๐ŸŒนBONUS๐ŸŒน

✔ Module lengkap
✔ Support group
✔ Beauty products lengkap
✔ Basic tools
✔ Lifetime coaching
✔ Income 6 penjuru

Haaa. Berbaloi sangat kan pelaburan RM1,999 tu dengan ilmu dan item yang anda akan dapat ni?

Percayalah, bila anda dah ada ilmu dan praktikkan segala ilmu yang BOTG sediakan, anda boleh terus run spa. Ada beautician pagi training, petang dah terus dapat customer.

Boleh dapatkan balik modal RM1,999 tu dalam masa yang cepat! Ada beautician yang dalam masa 1-2 bulan saja dah boleh balik modal tau.




 

BOTG Beautician On Training

Jom kita tengok gambar sebahagian Beautician BOTG semasa menjalani training praktikal.


Siap boleh bawak anak attend training. Betapa fleksibel nya BOTG ni.

 

 

Kelebihan sertai Kelas Facial BOTG

1) Training yang cepat & mudah , dalam 1 hari dah selesai!

2) Kursus Spa yang sgt praktikal & fleksible (ada yg dtg training bawa anak lagi ☺)

3) Lengkap produk untuk memulakan bisness Mobile Spa - lepas selesai kursus, dah boleh terus mula!

4) Barang asas Spa disediakan

5) Sijil Penyertaan diberikan

6) Setiap module BOTG telah disusun dgn teliti agar peserta MAMPU utk apply terus ilmu tersebut. Kami JAMIN, setelah selesai sahaja kursus Spa, anda boleh terus mulakan bisness Mobile Spa anda!

7) Dengan Ilmu Spa yg kami ajar, anda berpeluang untuk memperoleh pendapatan hari2! Bila ada ILMU, diri anda umpama "magnet" duit tau

8) Bimbingan support group & mentor yang akan guide untuk berjaya

9) Setiap alumni BOTG juga diberi panduan bagaimana untuk mengekalkan kesihatan & kecantikan dari segi luaran juga dalaman, melalui Kelas2 Nutrisi yg dijalankan from our certified Nutritionist (kami tidak mahu Beautician kami hanya sekadar cantik di luar sahaja).

 

 

BOTG Online Group Support

Lepas habis training, anda akan dimasukkan ke dalam BOTG ONLINE GROUP SUPPORT bersama semua BOTG Beautician yang lain.

Dalam group ni, kita akan saling belajar dan support each other walaupun hanya secara online. Kita akan share banyak lagi ilmu dan tips untuk anda berjaya dalam bisnes BOTG.

Kalau ada apa-apa masalah tentang bisnes, anda boleh bertanya di group ni. InsyaAllah ramai yang akan bantu anda. Anda takkan dibiarkan berseorangan.
 
Banyak kelas-kelas online yang disediakan untuk mantapkan lagi ilmu dan kemahiran kepada semua beautician.

Jom tengok antara kelas-kelas tambahan online yang dijalankan untuk semua beautician BOTG.
 





Bonus ni siap ada kelas mekap tau!

Kita bukan sahaja guide untuk jana income, tapi kita guide juga dari segi pengurusan kewangan. Kita pastikan yang anda boleh manage semua bonus dan income yang anda dapat tu dengan baik.

Sebulan sekali kita adakan gathering dan makan-makan session untuk semua beautician BOTG.

Ada juga BOTG Spa Party

Mereka yang perform akan diraikan semasa recognition night.

 
Amacam? Best kan sebab lepas training, tak habis di situ je macam training kat luar sana. Anda akan terus diberi bimbingan sampai bila-bila.
 
Pendek kata, modal sekali, buat duit berkali-kali, bimbingan dan ukhwah dijaga seumur hidup.

Jom tengok testimony BOTG Beautician yang dah berjaya tamatkan training dan terus berjaya buat duit setiap hari!









#kursusspamurah #spashaklee #mobilespa #mobilespamalaysia #kelasspaonline

~~~~~~~ Thanks for reading ~~~~~~~
 
Jangan tunggu lagi!

Trainers BOTG berada di SELURUH MALAYSIA!

Jom sama-sama kita jana pendapatan dengan skill mobile spa dengan team BOTG sekarang!
 
Bagaimana untuk sertai BOTG?
Klik di sini:

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan secara part time atau full time?
Hubungi saya untuk:
Free Consultation
Affordable Price
Business Opportunity With Shaklee!!! 





2 comments:

  1. Hadhirah_Zulkifli13 May 2023 at 18:40

    Terbaik sis! Bestnya dapat income masyuk dari Mobile Spa ni. ๐Ÿคฉ

    ReplyDelete
  2. Spa BOTG hot demand ๐Ÿ’ธ senang buat duit lah. Takmenyesal join kelas bisnes facial ni. Open slot sejam dua saja aih. Dapat duit! pulangan lumayan. Rm100-Rm200, berbaloi sangat ๐Ÿค‘

    ReplyDelete