Tuesday, 24 January 2017

ADA APA DENGAN VIVIX?

Kam Haryatie Abdul Mutalib | 05:12 |
Assalamualaikum,


Saya doakan anda yang menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Apa yang ada dalam Vivix ni sebenarnya? Apa ingredient dia sampai ramai orang yang menghadapi sakit kronik, KANSER, KIDNEY PROBLEM, HEAVY SMOKER, DIABETES, SAKIT JANTUNG, KOLESTEROL TINGGI, RHEUMATOID ARTHRITIS, SLE, STROKE, KATARAK, sanggup berhabis duit untuk beli Vivix.
Katanya Vivix SANGAT MURAH nak compare dengan kos perubatan yang mereka terpaksa tanggung. OK, saya share dengan anda ingredient Vivix ye. Ingredient dia tak banyak, ada 4 ITEM SAHAJA!





=====================
1- ANGGUR MUSCADINE
=====================

Anggur bukan sebarang anggur, takde jual kat kedai buah tepi jalan.
Satu-satunya anggur yang mempunyai lebih satu kromosom yang bermanfaat untuk kesihatan. Anggur ini mempunyai ciri-ciri untuk menghentikan bahan kimia yang menjadi penyebab kanser, juga sebagai anti-virus dan anti-bakteria.
Anggur muscadine dan bijinya adalah salah satu daripada sumber terbaik antioksidan dan mempunyai ciri anti-radang. Jika dibandingkan dengan anggur lain, ia mempunyai 40 kali ganda lebih polifenol yang terbukti berfaedah bagi kesihatan kardiovaskular, menurunkan tahap gula dalam darah selain melambatkan proses penuaan.



Tengokla, besar tak besar saiz dia.



========================
2- EUROPEAN ELDERBERRY 
========================
Berry yang bertaraf PREMIUM HIGH CLASS kalau dalam salasilah keluarga berry. Europian Elderberry merupakan buah yang popular dan telah lama digunakan dalam perubatan tradisional.
Antara manfaat lain yang sangat penting dari jus elderberry adalah:
 Mengurangkan simptom sakit otot
 Menyembuhkan demam yang berkaitan dengan selsema atau influenza
 Mencegah kanser, tinggi dengan kadungan antioksidan
 Meningkatkan sistem imunisasi tubuh serta sangat membantu mengurangkan radang penyakit AIDS dan kanser
 Berupaya menurunkan kadar kolesterol dan mencegah penyakit jantung
Membantu mengatasi dan merawat masalah diabetes
 Meningkatkan kesihatan jantung dan ginjal










==================
3- PURPLE CARROT
==================
Purple carrot adalah sumber terbaik vitamin A dan mengandungi phytochemical termasuk lah carotenoids, phenolics, polyacetylenes, isocoumarins dan sesquiterpenes. Ia juga mengandungi anthocyanins, antioksidan yang mustajab. Anthocyanins bertindak sebagai anti-radang, anti-mikrob dan anti-carcinogen yang berupaya untuk mengurangkan risiko penyakit jantung.
Asid klorogenik adalah anti oksidan paling banyak dalam semua carrot termasuk lah Purple Carrot. Ia bertanggungjawab mengurangkan risiko penyakit diabetes.



=======================================
4- POLYGONUM CUSPIDATUM (Knotweed Jepun)
=======================================
Sejenis tumbuhan perenial yang besar berasal dari asia, juga banyak ditemui di Amerika Utara dan Eropah. Knotweed jepun adalah sumber komersial Resveratrol.
Polygonum Cuspidatum banyak manfaat kesihatan dan digunakan untuk merumuskan supplement ANTI PENUAAN.


Haaa....itu je yang ada dalam Vivix. Takde ingredient lain ye. Semua 100% natural. So Vivix ni dijamin 100% TERBUKTI SENTIASA SELAMAT, SENTIASA BERKESAN, SENTIASA MESRA ALAM.

Hubungi saya untuk:- 

FREE CONSULTATION
BEST PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...