Follow Us @kamharyatie

Tuesday, 24 January 2017

ADA APA DENGAN VIVIX?



Assalamualaikum,


Saya doakan anda yang menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Apa yang ada dalam Vivix ni sebenarnya? Apa ingredient dia sampai ramai orang yang menghadapi sakit kronik, KANSER, KIDNEY PROBLEM, HEAVY SMOKER, DIABETES, SAKIT JANTUNG, KOLESTEROL TINGGI, RHEUMATOID ARTHRITIS, SLE, STROKE, KATARAK, sanggup berhabis duit untuk beli Vivix.

Katanya Vivix SANGAT MURAH nak compare dengan kos perubatan yang mereka terpaksa tanggung. OK, saya share dengan anda ingredient Vivix ye. Ingredient dia tak banyak, ada 4 ITEM SAHAJA!





=====================

1- ANGGUR MUSCADINE πŸ‡ 

=====================

πŸ‡ Anggur bukan sebarang anggur, takde jual kat kedai buah tepi jalan. Satu-satunya anggur yang mempunyai lebih satu kromosom yang bermanfaat untuk kesihatan. 

πŸ‡ Anggur ini mempunyai ciri-ciri untuk menghentikan bahan kimia yang menjadi penyebab kanser, juga sebagai anti-virus dan anti-bakteria.

πŸ‡ Anggur muscadine dan bijinya adalah salah satu daripada sumber terbaik antioksidan dan mempunyai ciri anti-radang. 

πŸ‡ Jika dibandingkan dengan anggur lain, ia mempunyai 40 kali ganda lebih polifenol yang terbukti berfaedah bagi kesihatan kardiovaskular, menurunkan tahap gula dalam darah selain melambatkan proses penuaan.







Tengokla, besar tak besar saiz dia.






========================
2- EUROPEAN ELDERBERRY πŸ’ 
========================


Berry yang bertaraf PREMIUM HIGH CLASS kalau dalam salasilah keluarga berry. Europian Elderberry merupakan buah yang popular dan telah lama digunakan dalam perubatan tradisional.


Antara manfaat lain yang sangat penting dari jus elderberry adalah:


πŸ’  Mengurangkan simptom sakit otot

πŸ’Menyembuhkan demam yang berkaitan dengan selsema atau influenza

πŸ’ Mencegah kanser, tinggi dengan kadungan antioksidan

πŸ’ Meningkatkan sistem imunisasi tubuh serta sangat membantu mengurangkan radang penyakit kritikal seperti AIDS dan kanser
πŸ’ Berupaya menurunkan kadar kolesterol dan mencegah penyakit jantung
πŸ’Membantu mengatasi dan merawat masalah diabetes
πŸ’ Meningkatkan kesihatan jantung dan ginjal











==================
3- PURPLE CARROT 
==================


Purple carrot  dikatakan berasal daripada negara Ancient Persia (Afghanistan/Iran)  sejak beribu tahun dahulu. Dipercayai sebelum kurun ke 16 kesemua lobak adalah berwarna ungu dan kuning.


ANTIOKSIDA
Purple carrot mengandungi kandungan antioksida yang tinggi berbanding lobak biasa.
Kandungan Vitamin A dalam purple carrot juga adalah tinggi.
.
Ia mengandungi PHYTOCHEMICAL termasuk lah Carotenoids, Phenolics, Polyacetylenes, Isocoumarins dan Sesquiterpenes dan ini membantu tubuh mengekalkan kesihatan dan penglihatan yang lebih baik.








ANTI-RADANG
Purple carrot mengandungi ANTHOCYANINS yang bertindak sebagai antiradang yang dapat melegakan kesakitan sendi dan berfungsi untuk melindungi sel badan kita daripada rosak, punca kepada pelbagai jenis penyakit kritikal terutamanya penyakit kardiovaskular dan diabetes.


ANTI-CARCINOGEN
Purple carrot bertindak sebagai Anti Carcinogen yang membantu mengurangkan risiko penyakit kanser dan membantu tubuh melawan penyakit ini.
.
Kajian juga mendapati lobak ungu atau purple carrot mengandungi lutein dan karotenoid yang mampu melindungi tubuh dari kanser kolon.
.
.
ANTI-VIRAL
Ia juga mengandungi Anti Viral yang membantu tubuh melawan virus dan bakteria. Ia sangat bagus untuk melawan virus & bakteria yang mudah berjangkit dan mudah merebak seperti flu, campak & jangkitan dalaman seperti jangkitan pada salur kencing, mulut & perut.


=======================================
4- POLYGONUM CUSPIDATUM (Knotweed Jepun)
=======================================


Sejenis tumbuhan perenial yang besar berasal dari asia, juga banyak ditemui di Amerika Utara dan Eropah. Knotweed jepun adalah sumber komersial Resveratrol.

Polygonum Cuspidatum banyak manfaat kesihatan dan digunakan untuk merumuskan supplement ANTI PENUAAN.






Haaa....itu je yang ada dalam Vivix. Takde ingredient lain ye. Semua 100% natural. So Vivix ni dijamin 100% TERBUKTI SENTIASA SELAMAT, SENTIASA BERKESAN, SENTIASA MESRA ALAM.

~~~~~~~ Thanks for reading ~~~~~~~

Berminat untuk mendapatkan VIVIX sekarang?
Anda boleh dapatkan secara online di sini:
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=4f7127cb2615c3119d5401089185c7cc
 Atau
 Jika anda perlukan maklumat lebih lanjut, sila hubungi saya! 
Saya akan bantu anda. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan secara part time atau full time?
Hubungi saya untuk:
Free Consultation
Affordable Price
Business Opportunity With Shaklee!!!