Follow Us @kamharyatie

Thursday, 25 May 2023

Testimoni Buat Duit Kepuk-Kepuk Dengan Mobile Spa

Thursday, May 25, 2023 1 Comments

Hai semua pembaca blog Mommy Shahab.

Posting sebelum ni saya dah share banyak tentang BOTG. So kalini saya nak share testimoni pula.

Testimoni team BOTG yang dah berjaya buat duit kepuk-kepuk melalui mobile spa.

Kalau anda nak tau, ada Beautician BOTG yang tak sempat nak buat service SPA pada customer pun.

Tapi masih boleh run dan jana income dengan bisnes SPA BOTG. Macam mana tu?

Sebabnya, BOTG menawarkan sumber INCOME DARI 6 PENJURU!

Income service SPA hanyalah salah satu dari 6 penjuru tu.

Ada 5 lagi penjuru income yang lebih lumayan yang tiada di bisnes SPA lain.

Sebab tu kita kata buat duit kepuk-kepuk.

Inilah ilmu yang sangat mahal yang kami akan share dengan semua Beautician BOTG.

Tapi kali ni, tak mau cite panjan-panjang.

Kita nak tengok hasil income beautician BOTG je. 

Jom layan testimoni buat duit kepuk-kepuk dengan mobile spa...

Sunday, 21 May 2023

Pengalaman Mobile Spa Dengan Youth Shaklee Skincare

Sunday, May 21, 2023 0 Comments
Hi semua pembaca setia blog Mommy Shahab. Kalini saya nak share dengan anda semua pengalaman saya mendapat servis mobile spa BOTG. 
 
Sebelum tu, for those yang nak tau tentang cara untuk buat duit hari-hari melalui bisnes mobile soa, boleh refer ke link di bawah ye.

 

Sebenarnyakan, saya seorang yang tak pernah pergi spa. Tak tahu kenapa takde rasa keinginan langsung nak p spa. Dan tak tahu apa perlunya p spa.

Lepas bersalin anak pertama, kali pertama dalam hidup pengalaman berurut dalam pantang. Fuh! Heaven nya rasa diurut, dibelai, hahaha. Agaknya macam tu lah rasa pergi spa kot kan. Patutla orang suka pergi spa.

Sejak tu, bila badan rasa penat sangat, memang cari tukang urut untuk rehatkan badan. Baru faham nikmatnya berspa. Tapi, facial spa untuk muka belum pernah buat lagi.

Dan saya juag seorang yang sangat aktif sejak dari zaman sekolah sehingga universiti. Bayangkan aktifnya saya berkawat, berkayak, berjam-jam berjemur tengah panas matahari, TANPA SEBARANG UV PROTECTION!

Dan muka saya masa zaman remaja dulu memang gelap! Hanya part tertutup je yang masih cerah. So bila buka tudung tu, memang berbelang-belang.

Tengoklah kulit muka zaman anak dara dulu. Berkicap weh! Haha...


Mungkin sebab saya tiada masalah kulit muka, jadi saya kurang ambil berat bab penjagaan muka. Tapi, saya hanya tahu tentang kepentingan menjaga kulit hanya pada umut saya hampir 40 tahun!

Saya hanya tahu bila saya kenal Shaklee. Bila Shaklee launched produk Youth Skincare, baru saya sedar betapa pentingnya menjaga kulit.

Baru saya tahu bahawa pendedahan kepada cahaya matahari yang lama boleh menyebabkan:

  • Kulit terbakar (Sunburn) boleh menyebabkan kerosakan kulit yang kekal.
  • Penuaan pra-matang – kedutan kulit yang ketara, kulit kasar dan bertompok-tompok.
  • Kanser kulit – kesan daripada pendedahan cahaya matahari yang lama

Nauzbillahiminzalik!

Nak jadi cerita, masa launched projek TWB dahulu (sebelum BOTG rebranding), saya decide untuk join sebab saya nak tahu lebih lanjut lagi ilmu2 penjagaan kulit dengan betul.

Dalam BOTG ada ramai pakar-pakar kecantikan. So saya dapat direct access kepada semua ilmu dan tips penjagaan kulit muka luar dan dalam dari mereka.

Dan dari situlah pertama kali juga dalam hidup saya merasai pengalaman mobile spa. Patutlah ramai wanita suka buat facial.

Pengalaman sendiri dapat sentuhan beautician BOTG. Best giler rasa, tak sedar entah bila masa tertidur.


Seriously lepas facial, muka rasa fresh sangat! Pipi gebu, semua yang kasar-kasar kat muka hilang. Smooth gile-gile rasa kulit muka!

Walaupun kita setiap hari cuci muka, feel nya tak kan sama dgn kita ber Facial.

Baru faham kenapa orang kata at least para wanita ni, sebulan sekali mesti kena reward diri dgn ber facial..

Dan saya beruntung sebab.... bila2 masa saya teringin nak facial, panggil je geng2 #AlumniBOTG.

Tak berani nak try facial kat tempat lain. Sebab tak tahu kualiti produk yang digunakan tu.

Facial dengan beautician BOTG je yang confident sebab kita tahu sejauh mana keselamatan dan keberkesanan produk yang digunakan.

Kalau nama BOTG, of coz lah guna Youth Shaklee Skincare. Boleh refer link kat bawah ni untuk tahu lebih detail kenapa kami sangat confident dengan Youth Shaklee.

 

YOUTH SHAKLEE - 100% Guarantee - Natural, Safe, Effective Anti-Aging Skincare (sila klik)

 

Jom kita layan gambar-gambar customer sebelum dan selepas facial dengan BOTG.




Eh! Tiber. Dah alang-alang saya share lah testimoni sendiri ye. 20 years challenge. Kulit muka dulu dengan sekarang memang jauh beza. Sejak amalkan produk Youth Shaklee, memang terasa effect yang ketara. Alhamdulillah.


Anyway, pengalaman mobile spa dgn budak2 #BOTG confirm puas hati tau!

Sebab Ilmu & Teknik Spa yg diajar dlm BOTG cukup2 perfect! Ada face lifting, face massage, ion massage etc.

Ditambah dgn penggunaan produk #youthshaklee dlm facial, mmg result = superb lah!

Mmg tak rugi belajar skills BOTG ni tau! Anda boleh dpt cash dgn mudah sgt plus dpt ilmu utk diri sendiri.

So apa tunggu lagi? Jom belajar Facial dengan kami di bawah team BOTG, skills facial yang best dapat, duit dapat, circle cantik & positif pun dapat.

#kursusspamurah #spashaklee #mobilespa #mobilespamalaysia #kelasspaonline

~~~~~~~ Thanks for reading ~~~~~~~
 
Jangan tunggu lagi!

Trainers BOTG berada di SELURUH MALAYSIA!

Jom sama-sama kita jana pendapatan dengan skill mobile spa dengan team BOTG sekarang!
 
Bagaimana untuk sertai BOTG?
Klik di sini:

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan secara part time atau full time?
Hubungi saya untuk:
Free Consultation
Affordable Price
Business Opportunity With Shaklee!!! 

Thursday, 11 May 2023

Kelas Bisnes Facial Terkini BOTG - Peluang Buat Duit Hari-Hari

Thursday, May 11, 2023 2 Comments

Assalamualaikum w.b.t,

Apa khabar para pembaca blog Mommy Shahab?

Semoga semuanya sihat sejahtera dan dalam limpahan kasih sayang & rahmat Allah s.w.t.

Syukur Alhamdulillah, harini saya nak share dengan anda semua, kelas bisnes facial terkini BOTG.

Dalam entry yang lepas, saya ada share beberapa part time job yang anda boleh buat tanpa ganggu kerja hakiki dengan income yang lumayan. Boleh refer link posting di bawah.
 

Jenis Part Time Job Yang Anda Boleh Buat Tanpa Ganggu Kerja Hakiki - No. 7 Paling Lumayan!

 

Dalam posting tersebut, saya ada share part time job mobile spa antara yang paling lumayan.

Tapi, berapakah modal yang kita perlukan untuk memulakan bisnes mobile spa ini?

 

 

Bisnes spa tanpa kedai dengan modal terendah dipasaran

Tahukah anda, nak setup kedai SPA yang cantik-cantik tu kena ada modal yang beratus ribu RM?

Itu baru masa nak setup. Bila dah siap, kena fikir kos operasi setiap bulan pulak. Nak cover kos sewa kedai, kos gaji pekerja, kos bil air dan elektrik, kos marketing, dan banyak lagi.

Tahukah anda kelas bisnes facial terkini BOTG adalah yang terendah di pasaran berbanding kelas facial yang lain?





 

Harga Pakej Spa BOTG: RM1,999


Apa yang anda dapat dengan pelaburan ini?

๐Ÿ‘‰ Full set of Youth Skincare
๐Ÿ‘‰ Natural Scrub
๐Ÿ‘‰ Natural Masker
๐Ÿ‘‰ Additional of 2 types of Mask (Gold & Clay)

- - - - - - - - - -

Anda akan dapat juga:

๐Ÿ‘‰Beg SPA
๐Ÿ‘‰Trial kit Spa
๐Ÿ‘‰Ion massage
๐Ÿ‘‰Sijil Penyertaan
๐Ÿ‘‰Hardcopy module beserta Kitab Harga

- - - - - - - - - -

Belajar 2+1 courses

- Facial Relaxing Treatment
- Face Massage
+1 how to set up home & mobile spa

๐ŸŒนBONUS๐ŸŒน

✔ Module lengkap
✔ Support group
✔ Beauty products lengkap
✔ Basic tools
✔ Lifetime coaching
✔ Income 6 penjuru

Haaa. Berbaloi sangat kan pelaburan RM1,999 tu dengan ilmu dan item yang anda akan dapat ni?

Percayalah, bila anda dah ada ilmu dan praktikkan segala ilmu yang BOTG sediakan, anda boleh terus run spa. Ada beautician pagi training, petang dah terus dapat customer.

Boleh dapatkan balik modal RM1,999 tu dalam masa yang cepat! Ada beautician yang dalam masa 1-2 bulan saja dah boleh balik modal tau.




 

BOTG Beautician On Training

Jom kita tengok gambar sebahagian Beautician BOTG semasa menjalani training praktikal.


Siap boleh bawak anak attend training. Betapa fleksibel nya BOTG ni.

 

 

Kelebihan sertai Kelas Facial BOTG

1) Training yang cepat & mudah , dalam 1 hari dah selesai!

2) Kursus Spa yang sgt praktikal & fleksible (ada yg dtg training bawa anak lagi ☺)

3) Lengkap produk untuk memulakan bisness Mobile Spa - lepas selesai kursus, dah boleh terus mula!

4) Barang asas Spa disediakan

5) Sijil Penyertaan diberikan

6) Setiap module BOTG telah disusun dgn teliti agar peserta MAMPU utk apply terus ilmu tersebut. Kami JAMIN, setelah selesai sahaja kursus Spa, anda boleh terus mulakan bisness Mobile Spa anda!

7) Dengan Ilmu Spa yg kami ajar, anda berpeluang untuk memperoleh pendapatan hari2! Bila ada ILMU, diri anda umpama "magnet" duit tau

8) Bimbingan support group & mentor yang akan guide untuk berjaya

9) Setiap alumni BOTG juga diberi panduan bagaimana untuk mengekalkan kesihatan & kecantikan dari segi luaran juga dalaman, melalui Kelas2 Nutrisi yg dijalankan from our certified Nutritionist (kami tidak mahu Beautician kami hanya sekadar cantik di luar sahaja).

 

 

BOTG Online Group Support

Lepas habis training, anda akan dimasukkan ke dalam BOTG ONLINE GROUP SUPPORT bersama semua BOTG Beautician yang lain.

Dalam group ni, kita akan saling belajar dan support each other walaupun hanya secara online. Kita akan share banyak lagi ilmu dan tips untuk anda berjaya dalam bisnes BOTG.

Kalau ada apa-apa masalah tentang bisnes, anda boleh bertanya di group ni. InsyaAllah ramai yang akan bantu anda. Anda takkan dibiarkan berseorangan.
 
Banyak kelas-kelas online yang disediakan untuk mantapkan lagi ilmu dan kemahiran kepada semua beautician.

Jom tengok antara kelas-kelas tambahan online yang dijalankan untuk semua beautician BOTG.
 





Bonus ni siap ada kelas mekap tau!

Kita bukan sahaja guide untuk jana income, tapi kita guide juga dari segi pengurusan kewangan. Kita pastikan yang anda boleh manage semua bonus dan income yang anda dapat tu dengan baik.

Sebulan sekali kita adakan gathering dan makan-makan session untuk semua beautician BOTG.

Ada juga BOTG Spa Party

Mereka yang perform akan diraikan semasa recognition night.

 
Amacam? Best kan sebab lepas training, tak habis di situ je macam training kat luar sana. Anda akan terus diberi bimbingan sampai bila-bila.
 
Pendek kata, modal sekali, buat duit berkali-kali, bimbingan dan ukhwah dijaga seumur hidup.

Jom tengok testimony BOTG Beautician yang dah berjaya tamatkan training dan terus berjaya buat duit setiap hari!









#kursusspamurah #spashaklee #mobilespa #mobilespamalaysia #kelasspaonline

~~~~~~~ Thanks for reading ~~~~~~~
 
Jangan tunggu lagi!

Trainers BOTG berada di SELURUH MALAYSIA!

Jom sama-sama kita jana pendapatan dengan skill mobile spa dengan team BOTG sekarang!
 
Bagaimana untuk sertai BOTG?
Klik di sini:

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan secara part time atau full time?
Hubungi saya untuk:
Free Consultation
Affordable Price
Business Opportunity With Shaklee!!! 



Thursday, 4 May 2023

Jenis Part Time Job Yang Anda Boleh Buat Tanpa Ganggu Kerja Hakiki - No. 7 Paling Lumayan!

Thursday, May 04, 2023 10 Comments


Kos sara hidup di negara ini yang semakin meningkat dalam kadar membimbangkan, sangat membelenggu terutamanya mereka yang menduduki kawasan bandar utama dalam negeri seperti Selangor, Johor dan Kuala Lumpur.

Isu gaji minimum turut mempengaruhi kehidupan seharian kerana kenaikan kos sara hidup yang tinggi memberi kesan untuk menikmati kehidupan yang selesa, pendidikan anak-anak dan juga simpanan hari tua.