Follow Us @kamharyatie

Saturday, 23 January 2016

CHURROS vs JEMPUT-JEMPUT AIR PANAS

Saturday, January 23, 2016 0 Comments
Assalamualaikum,

Tiga minggu lepas, encik husband beria-ia ajak p Sunway Mall. Katanya ada churros sedap kat sana. CHURROS? Ape kemende churros tu? Kata dia ikut aje, nanti tau lah. Oklah fine. Saya pun follow aje.

SALTED CARAMEL SAUCE

Saturday, January 23, 2016 0 Comments
Assalamualaikum,

Kali ni nak share cara-cara untuk buat sos karamel yang boleh cicah dengan churros atau apa-apa jenis desert. Boleh try. Senang je.




Friday, 8 January 2016

TIPS DIDIK ANAK MENGIKUT KARAKTER

Friday, January 08, 2016 0 Comments
Assalamualaikum,

Saya terjumpa poster menarik ni. Tips bagaimana untuk mendidik anak mengikut karakter.. Sangat menarik. Saya share di sini supaya mudah untuk saya dan anda refer semula pada bila-bila masa.

Friday, 1 January 2016

Trip To Italy - Day 5 - ROME - Part 1

Friday, January 01, 2016 0 Comments

Assalamualaikum,

Apa khabar para pembaca blog Mommy Shahab.com.my?

Kami doakan anda semua sentiasa sihat dan bahagia bersama keluarga tersayang.

Ini adalah sambungan Italy Trip dalam entry sebelum ni yer.