Follow Us @kamharyatie

Tuesday, 24 July 2018

Peluang Buat Duit Hari-Hari Bersama The Walking Beauty (TWB) - Kursus Mobile Spa Terbaik dan Termurah di Malaysia!






Assalamualaikum w.b.t,

Apa khabar para pembaca blog Mommy Shahab?

Semoga semuanya sihat sejahtera dan dalam limpahan kasih sayang & rahmat Allah s.w.t.

Syukur Alhamdulillah, harini saya rasa terpanggil untuk share projek baru di bawah PROJEK BUAT DUIT MFMS!



THE WALKING BEAUTY (TWB) BY MFMS EMPIRE


 

🌹APAKAH TWB?

The Walking Beauty (TWB) ini adalah satu projek khas bertujuan membantu semua wanita yang berminat belajar cara menjalankan bisnes servis Mobile SPA (SPA Tanpa Kedai) dan merebut peluang buat duit hari-hari dari sumber pendapatan 5 penjuru.


🌹KENAPA BISNES SPA?

Tahukah anda, bisnes servis SPA sekarang sangat famous dan dapat demand yang tinggi!

Wanita zaman sekarang ni, ramai yang penat bekerja kan. Tak kisah lah kerja di office ke, kerja dari rumah ke, even surirumah pun memang penattt sangat dengan kerja seharian.

So biasanya lepas penat bekerja, memang besst and heaven sangat kalau ada orang buatkan service SPA pada kita. Wahh. Memang syok sangat.

Tahukah anda, servis SPA sangat membantu untuk hilangkan stress dan membangkitkan mood happy wanita, so lepas tu mesti kita rasa segar dan lebih produktif πŸ‘. (Para suami kena faham ni hehe)

So sebab tu lah bisnes SPA sangat mendapat sambutan hebat zaman sekarang ni.

🌹SIAPA YANG PATUT JOIN TWB?

✅ Wanita yang teringin nak buat bisnes tetapi tak tahu nak buat bisnes apa.
✅ Wanita surirumah yang nak buat income dari rumah.
✅ Wanita yang masih bekerja tetapi nak tambah income secara part time.
✅ Wanita graduan yang masih menganggur.
✅ Wanita pelajar kolej dan university yang memerlukan duit poket tambahan secara part time.
✅ Wanita yang minat sangat bisnes SPA tetapi tiada modal besar nak setup kedai.
✅ Wanita yang mempunyai impian untuk buka SPA sendiri.
✅ Wanita pengusaha pusat SPA yang kekurangan pelanggan dan terpaksa membayar kos operasi kedai yang tinggi.

Jika anda ada ciri-ciri di atas, anda lah calon BEAUTICIAN TWB yang kami cari!


🌹7 KEISTIMEWAAN KURSUS SPA TWB

 

1. BINA SPA DENGAN JENAMA SENDIRI!

Dengan TWB, kami akan ajar anda step-by-step macam mana nak setup Mobile SPA dengan jenama anda sendiri dan bagaimana nak kembangkan bisnes anda.

So you are the CEO of your own business!


2. SPA TANPA KEDAI DENGAN MODAL TERENDAH DI PASARAN!

Tahukah anda, nak setup kedai SPA yang cantik-cantik tu kena ada modal yang beratus ribu RM? 

Itu baru masa nak setup. Bila dah siap, kena fikir kos operasi setiap bulan pulak. Nak cover kos sewa kedai, kos gaji pekerja, kos bil air dan elektrik, kos marketing, dan banyak lagi.

Sebab tulah TWB pilih bisnes MOBILE SPA TANPA KEDAI yang boleh dijalankan di mana-mana saja (rumah sendiri atau rumah customer) dengan kos yang sangat minimum. Tak perlu buat LOAN!

Selepas training, anda terus dapat semua ilmu, tools dan produk yang diperlukan untuk memulakan bisnes SPA TWB dari rumah anda.


3. HANDS-ON PRACTICAL TRAINING 1 HARI SAHAJA!

Ada sesetengah kursus SPA yang hanya tunjukkan demo dan diajar secara beramai-ramai. Kemudian ambil masa sangat lama, ada yang berhari-hari.

Tapi TWB menawarkan 6 jenis kursus SPA yang diajar secara one-to-one dan praktikal bersama Certified TWB Trainer yang hanya ambil masa 1 hari sahaja.

Sambil anda belajar, anda terus buat. InsyaAllah lagi senang faham.

Sebab tu walaupun hanya 1 hari training, terbukti beautician TWB terus boleh buat bisnes SPA selepas tamat training dan boleh buat duit setiap hari. Power kan?


4. TRAINING DI LOKASI PILIHAN ANDA!

TWB mempunyai rangkaian Certified TWB Trainer yang sangat ramai di seluruh Malaysia. Malah kita juga ada Certified TWB Trainer di Australia, Dubai, dan Jordan. 

Jadi walau di mana saja anda berada, takde masalah untuk anda join kursus SPA TWB ni.

Anda hanya bagitau lokasi anda, dan kita akan carikan Certified TWB Trainer di kawasan anda. Mudah sangat.



5. PRODUK SPA SHAKLEE BERTARAF ANTARABANGSA, TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN!


Tahukah anda, banyak pusat dan servis SPA di luar sana menggunakan produk kecantikan OEM, produk yang tiada kelulusan KKM, dan produk yang sangat bahaya ke atas customer mereka?

Sanggup ke kita nak pertaruhkan kesihatan diri kita dan customer kita dengan gunakan produk yang kita sendiri pun tak tau dan tak yakin dengan keselamatannya?

Sebab itulah SPA TWB hanya menggunakan produk kecantikan daripada SHAKLEE. 
Kenapa SHAKLEE?

Kerana semua produk Shaklee dicipta oleh para doktor dan saintis antarabangsa, telah disahkan oleh KKM, halal dan terbukti selamat dan berkesan sejak 100 tahun lalu.

Kami juga akan guide anda tentang ilmu-ilmu nutrisi yang sangat penting untuk kesihatan dan kecantikan.  


6. BIMBINGAN DARI MENTOR DAN SUPPORT GROUP!

Kebanyakan kursus SPA di luar sana hanya menawarkan ilmu untuk jalankan service SPA, tapi takde support selepas kursus berakhir.

SPA TWB menawarkan bimbingan daripada mentor yang dah terbukti berjaya dan support group (Online & Offline) kepada anda selepas training.

Buat bisnes secara berjemaah lagi seronok kan? Semuanya sentiasa bersemangat nak bantu each others. 


7. CAREER DEVELOPMENT BERSAMA TWB


Selain menjalankan servis SPA kepada customers, TWB juga akan ajar anda sehingga anda mampu membina rangkaian team Beautician TWB anda sendiri di seluruh negara!

Tak yakin? Jangan risau, kami akan bantu bimbing dan bina keyakinan diri anda sehingga berjaya jana income sehingga 4-5 angka setiap bulan.

Mana ada kursus SPA di luar sana yang macam TWB ni. Memang lain dari yang lain!


8. PELUANG JANA INCOME DARI 5 PENJURU!

"Saya minat sangat nak bisnes, tapi saya sangat sibuk dan takde masa nak buat service SPA pada customers. Boleh ke saya join Projek TWB?"

Haa, kalau anda nak tau, ada Beautician TWB yang tak sempat nak buat service SPA pada customer pun, tapi masih boleh run dan jana income dengan bisnes SPA TWB. Macam mana tu?

Sebabnya, TWB menawarkan sumber INCOME DARI 5 PENJURU! 

Income service SPA hanyalah salah satu dari 5 penjuru tu. Ada 4 lagi penjuru income yang lebih lumayan yang tiada di bisnes SPA lain.

Inilah ilmu yang sangat mahal yang kami akan share dengan semua Beautician TWB.

Kalau nak tahu, jom register sebagai TWB Beautician sekarang πŸ˜€


🌹BAGAIMANA NAK JOIN TWB?


Pengambilan BEAUTICIAN TWB sentiasa terbuka!

Untuk tahun 2018, pakej Kursus SPA TWB adalah berharga RM1999. 

Apa yang anda dapat dengan pelaburan ini? 

Anda akan belajar 5 BASIC COURSES + 1 ADVANCE COURSE dalam masa 1 HARI SAHAJA!
✅ 1) Facial Relaxing Treatment
✅ 2) Body Scrub
✅ 3) Sauna Herbs
✅ 4) Aura Bath
✅ 5) Foot & Hand Spa
✅ 6) Advance Course : How to Setup & Running Home & Mobile SPA

Sebenarnya, jumlah kos sebenar untuk ilmu & skills di atas berharga lebih RM5000 tau!

Tapi dengan TWB hanya laburkan RM1999 sahaja!


Selain kursus di atas, anda juga akan dapat semua item ini:-

πŸ‘1) Sijil Penyertaan TWB
πŸ‘2) Produk Kecantikan Shaklee (Fullset Youth Skincare, Scrub, Masker etc)
πŸ‘3) Keahlian Percuma Shaklee (Starter Kit)
πŸ‘4) Bag SPA yang comel
πŸ‘5) Steamer
πŸ‘6) Ion Massage
πŸ‘7) Trial Kit Spa
πŸ‘8) Manual Training Lengkap
πŸ‘9) Sesi Training Praktikal 1-To-1 bersama Certified TWB Trainer
πŸ‘10) Support Group TWB (Online dan Offline) yang sangat happening!
πŸ‘11) Career Development Plan in Spa Industry
πŸ‘12) Berpeluang sertai percutian ke Luar Negara bersama team TWB setiap tahun.


Haaa. Berbaloi sangat kan pelaburan RM1999 tu dengan ilmu dan item yang anda akan dapat ni?
Percayalah, bila anda dah ada ilmu dan praktikkan segala ilmu yang TWB sediakan, anda boleh dapatkan balik modal RM1999 tu dalam masa yang cepat!

Ada beautician yang dalam masa 1-2 bulan saja dah boleh balik modal tau.

Jom kita tengok gambar sebahagian Beautician TWB semasa menjalani training praktikal.


TWB BEAUTICIAN ON TRAINING

TWB ONLINE GROUP SUPPORT

 Lepas habis training, anda akan dimasukkan ke dalam TWB ONLINE GROUP SUPPORT bersama semua TWB Beautician yang lain. 

Dalam group ni, kita akan saling belajar dan support each other walaupun hanya secara online. Kita akan share banyak lagi ilmu dan tips untuk anda berjaya dalam bisnes TWB. 

Kalau ada apa-apa masalah tentang bisnes, anda boleh bertanya di group ni. InsyaAllah ramai yang akan bantu anda. Anda takkan dibiarkan berseorangan.

Jom tengok testimony TWB Beautician yang dah berjaya tamatkan training dan terus berjaya buat duit setiap hari!












Tunggu apa lagi?

Trainers TWB berada di SELURUH MALAYSIA!

Jom sama-sama kita jana pendapatan dengan skill mobile spa dengan TWB sekarang!

Let's be part of us! 

Jom hubungi saya segera untuk menjadi sebahagian daripada TWB BEAUTICIAN dalam team MFMS EMPIRE!


Klik sini
 SayaNakJoinTWB
Atau hubungi talian 012.256.7572. 
Atau klik sekarang