Follow Us @kamharyatie

Tuesday, 19 June 2018

Bonus Raya Tahunan atau Bonus Shaklee Bulanan?



Sana sini hangat dok bincang pasal Bonus Raya 2018. Company saya bekerja jugak berteka-teki, ada ke takde bonus tahun ni. Semua berharap sangat dapat bonus.

Maklumlah nak raya ni banyak betul pakai duit kan. Kuih raya dah order berbalang-balang, tapi bonus belum tentu ada ke tak. By the time nak bayar nanti pening. Hehehe...

Bagi yang makan gaji, ada bonus atau tidak itu bergantung kepada performance syarikat. Nama pun bonus kan, syarikat tak wajib bayar pun macam bayar gaji yang kita dapat setiap bulan tu. 

Kalau syarikat kira-kira takde keuntungan, staff pun tak boleh nak bising sangat kalau tak de bonus. Tapi kalau financial syarikat semua OK, biasanya keuntungan tu akan diagih-agihkan kepada semua staff. So, bonus macam ni, akan dapat setahun sekali SAHAJA.

Untuk orang-orang gomen, Bonus Raya 2018 ni kerajaan bagi kepada golongan DG41 RM400 regardless of keadaan kewangan negara sekarang ni. Dan untuk pesara kerajaan semua dapat RM200. Dapat juga tampung sikit-sikit.

Tapi, yang paling seronok, orang-orang yang join #ProjekBuatDuit. Yang join sejak bulan April 2018 haritu, setiap bulan dah mula dapat  bonus. Seronok weh! Minimum dapat bonus RM2000 sebulan. 

Makin meningkat bulan, skill dah makin power buat sales, makin tinggi bonus diorang dapat. Setiap bulan tau dapat bonus! Haaaa....macam mana boleh dapat tiap-tiap bulan ni?

Sebabnya Business Model #ProjekBuatDuit ni mudah saja. Ada 3 langkah…

  1. Kita mulakan dengan mengguna Shaklee untuk diri sendiri.
  2. Dah guna, dapat manfaat kesihatan dari Shaklee, kita kongsikan kebaikan yang kita perolehi dengan saudara yang jauh dan rakan taulan pula.
  3. Kita boleh bina bisnes dari situ(untuk mereka yang nak berbisnes).

Senang kan!

Dan yang paling syoknya dengan #ProjekBuatDuit ni, untuk orang yang masih bekerja macam saya, dan nak buat duit extra setiap bulan. Semua benda kita buat ONLINE sahaja. 

Order barang ONLINE. Hantaq barang pun ONLINE. Training ONLINE. Consultation pun ONLINE. Semua boleh buat ONLINE. Antara nak dengan tak nak saja.

Boleh refer link ni untuk maklumat lanjut kenapa mesti join #ProjekBuatDuit.

4 Sebab Kenapa MESTI JOIN #ProjekBuatDuitRM2000MFMS


Kalau untuk mereka yang biasa-biasa, pengedar/pengguna biasa, makan supplement untuk sihat diri dan keluarga sahaja, busuk-busuk pun masuk juga RM30 – RM400.

Tapi kalau untuk mereka yang aktif berkongsi manfaat kesihatan bersama Shaklee dengan semua orang, senang-senang sahaja boleh dapat RM400-RM1000.

Tapi kenapa dipanggil bonus. Sebab masuk setiap bulan dah macam gaji, nape tak sebut gaji je. Haaaaaa.....sebab jumlah RM yang kita dapat setiap bulan tu tak sama. Kalau gaji tu tetap, amount sama je. 

Tapi dengan #ProjekBuatDuit ni, amount RM tu bergantung kepada sejauh mana effort dan usaha kita. Kita sendiri yang tentukan berapa banyak bonus yang kita nak setiap bulan. Lebih usaha, lebih lah bonus nya.

Tapi yang paling best, hebatnya #ProjekBuatDuit ni, ada satu bonus yang tetap kita akan dapat. Bonus dari segi kesihatan!

Rata-rata yang join #ProjekBuatDuit, berjaya dapat kesihatan yang jaaaaaauuuuh lebih baik dari sebelum ni. Bukan setakat untuk diri sendiri je, tapi juga untuk seisi keluarga.

Jadi, mana satu pilihan anda? Bonus Raya Tahunan atau Bonus Shaklee Bulanan?

Pilihan ditangan anda. Jangan terlalu mengharapkan BONUS tanpa usaha. Usaha dulu dan berdoa. kemudian barulah boleh kita mengharap.



Nak merasa BONUS BULANAN?
Klik sini
 #ProjekBuatDuitRM2000MFMS
Atau hubungi talian 012.256.7572. 
Atau klik sekarang

Semoga ini akan jadi titik permulaan untuk anda ubah kehidupan ke arah yang lebih baik. InsyaAllah.


~~~~~~~ Thanks for reading ~~~~~~~
Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan secara part time atau full time?
Hubungi saya untuk:
Free Consultation
Affordable Price
Business Opportunity With Shaklee!!!