Follow Us @kamharyatie

Sunday, 15 September 2019

Kelebihan #JomDetoxJutawan

Sunday, September 15, 2019 0 Comments



Kenapa anda perlu pilih *#JomDetoxJutawan* berbanding program detox yang lain? Mesti anda tertanya-tanya kan. Sebelum tu, bagi anda yang tak tahu apa itu detox dan kenapa kita perlu detox, anda kena baca maklumat penting tentang detox di link di bawah.

Apa Itu Detoks? (sila klik)



Ok, so now, kita tengok, kenapa anda perlu pilih *#JomDetoxJutawan* berbanding program detox yang lain? 

Holistik



Detox kami melibatkan kesemua 5 organ detox (bukan usus sahaja).



Meal Plan


Disediakan oleh pakar nutrisi dan diperakui oleh pakar perubatan.

Supplements


Terbukti (secara klinikal), berkesan dan selamat untuk jangka masa panjang. Lebih 100 kajian saintifik telah dijalankan.

11 Makanan Utama Detox Berkesan  (sila klik)

Shaklee Total Detox Solution  (sila klik)


100% Terbukti Berkesan 

Tidak ada peserta yang tidak turun berat badan. Tidak ada peserta yang tidak hilang inch, jika follow 100% saranan yang diberikan oleh coach.

Sihat, Kurus dan Awet Muda - Penangan Program #JomDetoxJutawan (sila klik)




#ProvenResult 

Rekod tertinggi kami setakat ini ialah pengurangan 10kg berat badan dalam masa 12 hari.


The Biggest Loser (sila klik)




Certified Coaches

Berpengalaman detox dan komited membimbing dan memantau setiap peserta samada dalam group atau secara personal. Mereka adalah bekas peserta detox yang sangat disiplin dan telah  berjaya mendapat side effect detox yang awesome. 


Relax & Fun 

Program ini mudah dan tidak menyeksa peserta dengan koleksi resepi yang sihat, sedap dan menarik. Semua guidance diberi step by step selama 17 hari. 


Bukan Diet Yoyo

Selepas program ini, peserta mendapati berat badan mereka lebih senang maintain dan tidak naik mendadak. 


Bukan Sekadar Detox

Peserta bukan sahaja dapat berat badan ideal, malah jauh lebih sihat dan aktif berbanding sebelumnya.


Mampu Milik

Ada 2 pilihan set iaitu Gold (RM 499) atau Platinum (RM 899). Dengan belian set ini, peserta boleh turunkan berat badan mereka tanpa had, tanpa caj tambahan.


Rejoin

Lebih 50% peserta akan rejoin program ini kerana mereka sangat teruja dengan result yang mereka dapat.


Nak jadi sebahagian daripada side effect #JomDetoxJutawan?

Jangan tunggu lagi!


Coach #JomDetoxJutawan berada di SELURUH MALAYSIA! 

Di mana-mana korang berada pun boleh join sama.


Jangan risau, kami ada pakej IKUT BAJET PESERTA.

Semua PAKEJ akan dapat FREE GROUP COACHING 17 HARI.

 

Jom sama-sama kita mulakan hidup yang lebih sihat dengan #JomDetoxJutawan sekarang!

 

Atau boleh hubungi kami

Coach Hafiz: 012-316 7474

Kak Kam: 012-256 7572 


 

Sila klik ๐Ÿ‘‡

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan secara part time atau full time?
Hubungi saya untuk:
Free Consultation
Affordable Price
Business Opportunity With Shaklee!!! 

Thursday, 5 September 2019

Kenapa Saya Mudah Jatuh Sakit?

Thursday, September 05, 2019 0 Comments


Selalu selsema?

Selalu batuk?

Kerap MC?

  Orang lain demam, anda pun demam?

Tahukah anda, badan kita bergantung sepenuhnya kepada sistem pertahanan badan (imun sistem) untuk mempertahankan badan kita secara semulajadi daripada dijangkiti kuman (bakteria, virus seperti H1N1, Avian Flu, SARS, demam dan selsema).

Tuesday, 3 September 2019

Nutriferon

Tuesday, September 03, 2019 0 Comments

Lindungi sistem pertahanan badan anda, secara semulajadi.

Kod Produk: 11028 (30 sachet / 30 hidangan)

NutriFeron® Granules diformulasi untuk menjaga sistem pertahanan badan anda agar sentiasa berada dalam keadaan baik, selamat dan berfungsi secara semulajadi. Ia dengan pantas mengaktifkan perisai semulajadi anda, memberikan anda pertahanan yang lebih kuat dan kesihatan yang lebih baik.

NutriFeron® Granules mengandungi campuran proprietari empat ekstrak tumbuhan yang diperoleh daripada biji labu, bunga safflower, biji plantago dan bunga japanese honeysuckle, yang secara tradisinya digunakan untuk mengekalkan kesihatan umum dan menguatkan badan.



Fakta Nutrisi

1 Sachet (1.2g granul)

*Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Ini adalah iklan produk suplemen.
KKLIU 0025/2019
MAL18106092TCR* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.
Ini adalah iklan produk suplemen.



~~~~~~~ Thanks for reading ~~~~~~~

Berminat untuk mendapatkan NUTRIFERON sekarang?
Anda boleh dapatkan secara online di sini:

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=95e81a0bb2b71ef415a6c9d2ee68d6a7
 Atau
 Jika anda perlukan maklumat lebih lanjut, sila hubungi saya! 
Saya akan bantu anda. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan secara part time atau full time?
Hubungi saya untuk:
Free Consultation
Affordable Price
Business Opportunity With Shaklee!!!