Follow Us @kamharyatie

Tuesday, 10 September 2019

Sihat, Kurus dan Awet Muda - Penangan Program #JomDetoxJutawan





Assalamualaikum w.b.t.

Hi apa khabar semua?

Alhamdulillah, sejak December 2018, Team kami telah memulakan Program 17 Hari #JOMDETOX untuk membantu lebih ramai orang tingkatkan kesihatan badan melalui proses DETOX.
Dan bonusnya, ramai yang berjaya tingkatkan kesihatan, turunkan berat badan, dan jadi lebih awet muda!







 1. APAKAH PROGRAM #JOMDETOX? 

🌿 1. ONLINE GROUP COACHING selama 17 HARI melalui Group Whatsapp dengan pemantauan Coach Detox.
🌿 2. Ada 3 FASA : PRE-DETOX (5 hari) ; DETOX (7 hari) ; POST-DETOX (5 hari).
🌿 3. FREE DETOX MEAL PLAN (Disediakan oleh Pakar Nutrisi dan diperakui oleh Doktor)
🌿 4. FREE GROCERIES LIST (panduan membeli bahan makanan)
🌿 5. SET DETOX SHAKLEE digunakan dalam Program ini. Exclusive untuk Ahli Shaklee di bawah Team MFMS Empire sahaja.


2. KELEBIHAN PROGRAM #JOMDETOX 

 ✅ 1. Ramai yang berimpian nak lebih sihat dan kurus tapi takde support dari orang sekeliling, even family sendiri. Maka asyik ke laut aje lah impian tu kan. Selalu stress dan down bila buat sorang-sorang.

Program #JOMDETOX sediakan Group Support Whatsapp dengan bimbingan Coach Detox yang berpengalaman.

Kalau ada masalah boleh tanya terus. Anda boleh berkongsi semangat dengan kawan-kawan lain yang sama-sama nak sihat dan kurus macam anda juga.

InsyaAllah walaupun hanya melalui Online, anda akan sentiasa rasa motivated, excited dan takkan rasa down atau stress lagi macam anda buat sorang-sorang.

Ramai yang teruskan join Batch seterusnya sebab nak dapatkan semangat kurus dan sihat secara berjemaah ni.


✅ 2. Setiap batch Program #JOMDETOX ada 3 fasa dan selama 17 HARI saja.

PRE-DETOX (5 hari); DETOX (7 hari) dan POST-DETOX (5 hari). 
Kejap je kan?

Tapi percayalah, mereka yang betul-betul follow semua ilmu yang kami kongsikan step by step selama 17 hari ni, ramai yang dah berjaya mengubah kehidupan mereka dan keluarga ke arah HEALTHY LIFESTYLE.

Ada ilmu kesihatan, ilmu nutrisi, ilmu senaman dan banyak lagi. Ilmu yang kami kongsi kan ini, anda boleh gunakan sepanjang hayat untuk kekal sihat, kurus dan sentiasa rasa lebih muda dari usia. InsyaAllah.


✅ 3. Ramai yang bila nak kurus, ada masalah tak tahu nak makan apa, takut kena berlapar, takut craving dan macam-macam lagi.

Program #JOMDETOX menyediakan 7 DAYS DETOX MEAL PLAN yang disusun oleh Pakar Nutrisi dan diperakui oleh Doktor. Ada sebab di sebalik setiap menu detox yang ditetapkan.

Anda follow je Meal Plan tu. Groceries list pun kami sediakan. Mudah je sebenarnya nak follow meal plan detox ni.


✅ 4. Program #JOMDETOX ni menggunakan SET DETOX SHAKLEE untuk membantu meningkatkan  KESIHATAN KESELURUHAN, bukan hanya untuk kurus je tau. 

Lepas detox, berat makin turun, badan makin sihat, fit, bertenaga, kulit pun makin glowing dan nampak muda, cantik dan hensem. Best kan? 

“Kenapa pilih Shaklee supplement? Kenapa bukan supplement lain?”

Jawapannya adalah kerana SHAKLEE dah terbukti HALAL, SEMULAJADI, SELAMAT, dan BERKESAN sejak 100 tahun lalu.

Anda perlu menjadi AHLI SHAKLEE yang sah di bawah team MFMS Empire untuk sertai program ini ya.

Jika anda pernah menjadi ahli Shaklee sebelum ni tetapi keahlian anda dah pun EXPIRED, anda juga boleh sertai kami.


3. KENAPA KITA PERLU DETOX?

Untuk anda faham apa itu Detox, dan kenapa kita perlu detox, jemput baca penerangan lanjut tentang DETOX di link ini:-


Jika anda dah faham tentang DETOX, dan anda rasa anda perlu menjalani DETOX untuk tingkatkan kesihatan anda, nak dapat berat badan ideal dan jadi lebih muda, jom sertai kami di Program #JOMDETOX.



4. BAGAIMANA NAK SERTAI PROGRAM #JOMDETOX?

Untuk menyertai program #JOMDETOX, anda hanya perlu buat pembelian salah satu set di bawah daripada saya atau mana-mana Ahli Shaklee yang Sah di bawah team MFMS Empire (The Most Fantastic Millionaires in Shaklee). 

Dengan pembelian ini, dan anda terus dapat KEAHLIAN SHAKLEE di bawah team kami Myracles EMPIRE

OPTION A. SET GOLD = RM499



OPTION B. SET PLATINUM = RM899


PERBEZAAN PAKEJ GOLD VS PLATINUM

Kami highly recommend anda pilih SET PLATINUM untuk mendapat KESAN TERBAIK daripada program ini. 



5. KISAH KEJAYAAN PESERTA #JOMDETOX


Syukur Alhamdulillah. Sejak Batch 1.0 hingga 11.0, team kami telah berjaya membantu seramai 818 orang peserta #JOMDETOX menghilangkan 2,618 KG berat badan dan 4591 inch loss.

Ini adalah sebahagian kisah kejayaan peserta #JOMDETOX.

























ADAKAH ANDA SUDAH BERSEDIA UNTUK SERTAI PROGRAM #JOMDETOX?
Pengambilan berlangsung setiap bulan. Hubungi kami segera!
Pengambilan berlangsung setiap bulan. Sila hubungi saya! 
Saya akan bantu anda. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan secara part time atau full time?
Hubungi saya untuk:
Free Consultation
Affordable Price
Business Opportunity With Shaklee!!! 


No comments:

Post a Comment