Follow Us @kamharyatie

Monday, 24 December 2018

KENAPA PILIH SHAKLEE TOTAL DETOX SOLUTION

Monday, December 24, 2018 0 Comments
 

Korang tau tak? Shaklee Detox Total Solution boleh diambil setiap hari sebagai suplemen pemakanan yang berzat dan ia juga membantu dalam menangani sisa toksik berlebihan di dalam tubuh kita yang berpotensi memberi kesan buruk akibat tekanan oksida. 

Sunday, 23 December 2018

MY 7 DAYS DETOX MEAL PLAN

Sunday, December 23, 2018 0 Comments
Alhamdulillah. Finally berjaya jugak habiskan detox 7 hari ni. Walaupun hanya 7 hari, tapi dia punya struggle untuk ubah gaya pemakanan kita tu, not that easy. Especially bila kita kene makan sayur-sayuran yang mentah tanpa dimasak.

Itulah yang ramai orang tak sanggup nak buat. Tapi sebab niat saya untuk lebih sihat, so kita wajib ikhtiar untuk sentiasa menjaga tubuh badan kita supaya dalam keadaan yang baik.

For those yang belum tahu apa maksud detoks, boleh refer kat sini ye:

Detoks! Kaedah Mengeluarkan Racun Dari Badan (sila klik)

Saturday, 1 December 2018

DETOKS: KAEDAH MENGELUARKAN RACUN DARI BADAN

Saturday, December 01, 2018 0 Comments

Selalu dengar perkataan detoks, detoks, detoks. Apa dia detoks ni?

Detoks atau nama panjangnya Detoksifikasi, merupakan proses pengeluaran racun dari dalam tubuh.
Proses ini sangat penting kerana ia membantu tubuh kita menjalani proses pembersihan tubuh dari racun-racun yang masuk ke dalam tubuh tanpa kita sedari.