Follow Us @kamharyatie

Tuesday, 24 January 2017

ADA APA DENGAN VIVIX?

Tuesday, January 24, 2017
Assalamualaikum,


Saya doakan anda yang menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Apa yang ada dalam Vivix ni sebenarnya? Apa ingredient dia sampai ramai orang yang menghadapi sakit kronik, KANSER, KIDNEY PROBLEM, HEAVY SMOKER, DIABETES, SAKIT JANTUNG, KOLESTEROL TINGGI, RHEUMATOID ARTHRITIS, SLE, STROKE, KATARAK, sanggup berhabis duit untuk beli Vivix.

Katanya Vivix SANGAT MURAH nak compare dengan kos perubatan yang mereka terpaksa tanggung. OK, saya share dengan anda ingredient Vivix ye. Ingredient dia tak banyak, ada 4 ITEM SAHAJA!





=====================

1- ANGGUR MUSCADINE πŸ‡ 

=====================

πŸ‡ Anggur bukan sebarang anggur, takde jual kat kedai buah tepi jalan. Satu-satunya anggur yang mempunyai lebih satu kromosom yang bermanfaat untuk kesihatan. 

πŸ‡ Anggur ini mempunyai ciri-ciri untuk menghentikan bahan kimia yang menjadi penyebab kanser, juga sebagai anti-virus dan anti-bakteria.

πŸ‡ Anggur muscadine dan bijinya adalah salah satu daripada sumber terbaik antioksidan dan mempunyai ciri anti-radang. 

πŸ‡ Jika dibandingkan dengan anggur lain, ia mempunyai 40 kali ganda lebih polifenol yang terbukti berfaedah bagi kesihatan kardiovaskular, menurunkan tahap gula dalam darah selain melambatkan proses penuaan.







Tengokla, besar tak besar saiz dia.






========================
2- EUROPEAN ELDERBERRY πŸ’ 
========================


Berry yang bertaraf PREMIUM HIGH CLASS kalau dalam salasilah keluarga berry. Europian Elderberry merupakan buah yang popular dan telah lama digunakan dalam perubatan tradisional.


Antara manfaat lain yang sangat penting dari jus elderberry adalah:


πŸ’  Mengurangkan simptom sakit otot

πŸ’Menyembuhkan demam yang berkaitan dengan selsema atau influenza

πŸ’ Mencegah kanser, tinggi dengan kadungan antioksidan

πŸ’ Meningkatkan sistem imunisasi tubuh serta sangat membantu mengurangkan radang penyakit kritikal seperti AIDS dan kanser
πŸ’ Berupaya menurunkan kadar kolesterol dan mencegah penyakit jantung
πŸ’Membantu mengatasi dan merawat masalah diabetes
πŸ’ Meningkatkan kesihatan jantung dan ginjal











==================
3- PURPLE CARROT 
==================


Purple carrot  dikatakan berasal daripada negara Ancient Persia (Afghanistan/Iran)  sejak beribu tahun dahulu. Dipercayai sebelum kurun ke 16 kesemua lobak adalah berwarna ungu dan kuning.


ANTIOKSIDA
Purple carrot mengandungi kandungan antioksida yang tinggi berbanding lobak biasa.
Kandungan Vitamin A dalam purple carrot juga adalah tinggi.
.
Ia mengandungi PHYTOCHEMICAL termasuk lah Carotenoids, Phenolics, Polyacetylenes, Isocoumarins dan Sesquiterpenes dan ini membantu tubuh mengekalkan kesihatan dan penglihatan yang lebih baik.








ANTI-RADANG
Purple carrot mengandungi ANTHOCYANINS yang bertindak sebagai antiradang yang dapat melegakan kesakitan sendi dan berfungsi untuk melindungi sel badan kita daripada rosak, punca kepada pelbagai jenis penyakit kritikal terutamanya penyakit kardiovaskular dan diabetes.


ANTI-CARCINOGEN
Purple carrot bertindak sebagai Anti Carcinogen yang membantu mengurangkan risiko penyakit kanser dan membantu tubuh melawan penyakit ini.
.
Kajian juga mendapati lobak ungu atau purple carrot mengandungi lutein dan karotenoid yang mampu melindungi tubuh dari kanser kolon.
.
.
ANTI-VIRAL
Ia juga mengandungi Anti Viral yang membantu tubuh melawan virus dan bakteria. Ia sangat bagus untuk melawan virus & bakteria yang mudah berjangkit dan mudah merebak seperti flu, campak & jangkitan dalaman seperti jangkitan pada salur kencing, mulut & perut.


=======================================
4- POLYGONUM CUSPIDATUM (Knotweed Jepun)
=======================================


Sejenis tumbuhan perenial yang besar berasal dari asia, juga banyak ditemui di Amerika Utara dan Eropah. Knotweed jepun adalah sumber komersial Resveratrol.

Polygonum Cuspidatum banyak manfaat kesihatan dan digunakan untuk merumuskan supplement ANTI PENUAAN.






Haaa....itu je yang ada dalam Vivix. Takde ingredient lain ye. Semua 100% natural. So Vivix ni dijamin 100% TERBUKTI SENTIASA SELAMAT, SENTIASA BERKESAN, SENTIASA MESRA ALAM.

~~~~~~~ Thanks for reading ~~~~~~~

Berminat untuk mendapatkan VIVIX sekarang?
Anda boleh dapatkan secara online di sini:
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=4f7127cb2615c3119d5401089185c7cc
 Atau
 Jika anda perlukan maklumat lebih lanjut, sila hubungi saya! 
Saya akan bantu anda. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan secara part time atau full time?
Hubungi saya untuk:
Free Consultation
Affordable Price
Business Opportunity With Shaklee!!! 

Monday, 2 January 2017

Vita-Lea for Children

Monday, January 02, 2017

Multivitamin Kanak-kanak yang Enak

Kod Produk: 11005 (60 tablet)
Serlahkan potensi si manja anda
 
Apapun si manja lakukan, yakinlah bahawa Shaklee menyediakan nutrisi yang diperlukan oleh tubuh si manja anda untuk membesar.

Si manja anda yang sedang membesar memerlukan vitamin dan mineral yang mencukupi untuk kesihatan dan tumbesaran optimum mereka tetapi kebanyakan kanak-kanak sangat memilih makanan.

Usah risau, Vita-Lea® for Children dicipta khas dengan mikronutrien berspektrum luas untuk memenuhi keperluan nutrisi si manja anda.*


Siapa Yang Perlukan Vita-Lea for Children?

Anak-anak yang ibu bapa nya mempunyai gaya hidup yang sibuk dan selalu kesuntukan masa 
Anak-anak yang tidak mendapat diet seimbang
Anak-anak yang tidak suka makan sayur dan buah-buahan
Anak-anak yang picky eater atau tiada selera makan
Anak-anak yang kerap makan fast food
Anak-anak yang kerapa jatuh sakit
Anak-anak yang selalu letih dan lesu
Anak-anak yang kurang berat badan 
Anak-anak yang kurang berat badan


Keistimewaan Shaklee @ Shaklee Difference

Vita-Lea® for Children dihasilkan dengan rangkaian 18 vitamin dan mineral yang komprehensif.
Setiap hidangan menyediakan 100% Nilai Harian kesemua lapan vitamin B, serta vitamin C, D dan E, yang memainkan peranan penting untuk menyokong tubuh yang sihat.
Tanpa tambahan pengawet, pemanis atau perasa tiruan, dan ia dimaniskan secara semula jadi menggunakan xylitol yang tidak menyebabkan kerosakan gigi.
Bebas gluten dan berperisa anggur lazat yang pasti digemari oleh si manja.


Nutritional Facts

Setiap Tablet (1490 mg) mengandungi:
 


KKLIU 0589/2017
MAL13115143NC

* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
Ini adalah iklan produk suplemen.


~~~~~~~ Thanks for reading ~~~~~~~

Berminat untuk mendapatkan Vita-Lea For Children sekarang?
Anda boleh dapatkan secara online di sini:
 https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=6d31c3d46cfdf047e1f2d6259bacf94d 
Atau
 Jika anda perlukan maklumat lebih lanjut, sila hubungi saya! 
Saya akan bantu anda. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan secara part time atau full time?
Hubungi saya untuk:
Free Consultation
Affordable Price
Business Opportunity With Shaklee!!! 

Sunday, 1 January 2017

SENARAI PRODUK SHAKLEE

Sunday, January 01, 2017

Shaklee menyediakan nutrisi terbaik di setiap sudut penting dalam seluruh kehidupan kita. 

Dari vitamin dan mineral tambahan, kognitif, sendi dan kesihatan jantung *, dan produk penurunan berat badan, untuk penjagaan kulit, rambut yang sihat, dan produk rumah hijau dan tidak beracun.

Shaklee memberi anda apa yang anda perlukan untuk mewujudkan kehidupan yang lebih sihat untuk anda dan keluarga.


Terdapat 4 jenis rangkaian produk Shaklee.

πŸ€ Healthy Nutrition @ Pemakanan Sihat

πŸ€ Healthy Solution @ Penjagaan Kesihatan

πŸ€ Healthy Beauty @ Penjagaan Diri dan Kecantikan


πŸ€ Healthy Home @ Penjagaan Rumah


*Sila klik pada nama produk untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut.


HEALTHY NUTRITION

Daily Essentials

Energy

Penuaan Sihat

 

   Vita-Lea Iron Complex

 

   ESP

 

   Vivix


Vitamins


  B-Complex

   Sustained Release Vita-C Plus

   Vita-E Complex


Minerals


Alfalfa Complex

 

Lecithin

Love Health Love The Beat Of Life

Healthy Defense

Inner Radiance

Activaye Your Shield

Antioxidant Protection

Digestive Health

CarotoMax

Herb-Lax

Peppermint-Ginger Plus

Liver Health

Womens’s Health

Bone Health

DTX Complex


Kids Health


Power Up

Shape Up

 







HEALTHY BEAUTY

 

Look Younger Longer

 

YOUTH Skin Care










HEALTHY SOLUTION

ShakleeBaby

 

Daily Essential Set

 

 Set Shaklee Baby

 

 

 

 

 

 

 

 

 Daily Essential Set

Energy For Life Set

 

Vitality Set

 


Energy For Life Set

 

 


Vitality Set

Amazing Golden Set For Him

 

Amazing Golden Set For Her

Amazing Golden Set For Him

 

Amazing Golden Set For Her

Ever Vibrant Set

 

Radiant Set

 

Ever Vibrant Set

 

 

 

 

 

 

 

Radiant Set

Prenatal Set

 

Postnatal Set

 

Prenatal Set

 

 

 

 

 

 

 

Postnatal Set

Detox Set

 

Immune Protection Set

Detox Set

 

 

 

 

 

 

 Immune Protection Set

Healthy Kids Set

 

 

 

 

 

 Healthy Kids Set

 

 

 

 









HEALTHY HOME


Get Clean


 Basic H2 Organic Super Cleaning Concentrate


 Get Clean Water Pitcher

Dish Wash Concentrate

 

 


 

 

 

 Fresh Laundry Concentrate

 

Soft Fabric Concentrate


http://www.shaklee.com.my/?joinnow=954522
Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan secara part time atau full time?
Hubungi saya untuk:
Free Consultation
Affordable Price
Business Opportunity With Shaklee!!!