Wednesday, 25 October 2017

SHAKLEE BABY DAH MASUK MALAYSIA! YEAY!

Kam Haryatie Abdul Mutalib | 20:32 |


Perkenalkan Shaklee Baby, produk khusus penjagaan bayi yang pastinya tiada kimia terlarang seperti SLS, paraben dan lain-lain. Produk Shaklee Baby pastinya organik, natural dan sangat lembut pada bayi. 

So mommy tak perlu bimbang, sebab produk bayi Shaklee dijamin selamat dan berkesan digunakan terutama sekali untuk bayi berkulit sensitif atau mengidap ekzema. 
Akhirnya penantian ku sejak join Shaklee 4 tahun yang lalu telah berakhir. Yeeehaaaaa.....Selama ni dok usha kat website Shaklee US je. Dan sekarang, dah masuk pun pasaran Malaysia.

Rangkaian produk penjagaan bayi Shaklee ni sebenarnya ada banyak, tetapi 3 produk di bawah yang akan masuk dahulu ke Malaysia. 3 produk Bayi Shaklee ini adalah :




MANDIAN BAYI LEMBUT DAN SELAMAT




LOSYEN LEMBUT DAN MELEMBAPKAN KULIT BAYI DENGAN SEMPURNA




MINYAK URUT MELEMBAP DAN MENENANGKAN BAYI



Shaklee products is beyond organic! Secara ringkasnya, set penjagaan baby Shaklee memenuhi semua kriteria di bawah:

99% natural
76% organic ingredients
Non-irritating, no-tears formula
Pediatrician tested
Clinically tested
Sensitivity tested
PH balanced
Hypoallergenic
No parabens or SLS (sodium lauryl sulfate)
No 1,4-dioxane or formaldehyde
No artificial colour or fragrance added


Will be in market in November 2017! Tak sabar rasanya nak grab. Tapi kuantiti adalah sangat limited. So siapa yang tak mau lepas peluang, kena standby ye. Once available je terus grab. Jangan tunggu tau! 


Boleh hubungi saya terus untuk dapatkan produk ni.



Thanks for reading!
~~~~~~~~~~~~~~~~

Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan secara sambilan?

Hubungi saya untuk:
FREE CONSULTATION, BEST PRICE and BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...