Follow Us @kamharyatie

Monday, 24 December 2018

KENAPA PILIH SHAKLEE TOTAL DETOX SOLUTION



 

Korang tau tak? Shaklee Detox Total Solution boleh diambil setiap hari sebagai suplemen pemakanan yang berzat dan ia juga membantu dalam menangani sisa toksik berlebihan di dalam tubuh kita yang berpotensi memberi kesan buruk akibat tekanan oksida. 

Kalau follow betul-betul ikut saranan, korang confirm akan dapat banyak manfaat melalui program detoks ini antaranya seperti sistem penghadaman yang sihat, kulit yang lebih cantik dan bentuk tubuh yang elok. 



Beza dari produk pencuci kolon atau laksatif biasa, Solusi Menyeluruh Detoks Shaklee menggunakan gabungan herba-herba dan nutrien semula jadi bagi menyokong proses detoksifikasi secara semula jadi. 





Jom tengok satu-persatu, 5 produk di dalam Set Detox Shaklee yang betul-betul dapat membantu kita mendapatkan permulaan yang lebih segar!

 

1. Alfalfa Complex

Perumah kepada pelbagai nutrien, Alfalfa mempunyai akar sepanjang 6 meter yang masuk ke dalam tanah bagi mencari nutrien dan mineral.
Daunnya pula mampu mengumpul sejumlah besar klorofil melalui proses fotosintesis. 
Mempunyai rangkaian nutrien yang sangat luas, termasuk kalsium, fosforus, zat besi, magnesium, klorofil, bioflavonoids, mineral serta vitamin.

Boleh refer sini untuk tau lebih lanjut bagaimana Alfalfa berfungsi dalam proses detoks:

11 Jenis Makanam Utama Detox Tubuh (sila klik)



2. Peppermint Ginger Plus


Membekalkan herba semula jadi seperti pudina, halia, jintan hitam dan jintan manis untuk membantu melegakan serta meredakan sistem penghadaman.

Boleh refer sini untuk tau lebih lanjut bagaimana Peppermint Ginger Plus berfungsi dalam proses detoks:

11 Jenis Makanam Utama Detox Tubuh (sila klik)


3. DTX Complex


Formulasi unik hasil ekstrak benih milk thistle, cendawan reishi, skizandra cinensis, dandelion, kekunyit, dan articok.
DTX Complex direka khas bagi memberi sokongan nutrisi untuk hati berfungsi secara sihat dengan cara melindungi serta memastikan kebolehan tubuh manusia berfungsi secara normal dalam mengekalkan hati yang sihat.

Boleh refer sini untuk tau lebih lanjut bagaimana DTX Complex berfungsi dalam proses detoks:

11 Jenis Makanam Utama Detox Tubuh (sila klik)



4. Herb-Lax

Campuran proprietari yang dipertingkatkan dan ditambah lagi dengan daun senna
Daun senna, secara tradisinya digunakan sebagai laksatif semula jadi
Herb-Lax membantu mengawalatur pergerakan usus dan memperbaiki proses pembuangan semula jadi tubuh.

Boleh refer sini untuk tau lebih lanjut bagaimana Herb-Lax berfungsi dalam proses detoks:

11 Jenis Makanam Utama Detox Tubuh (sila klik)


5. Vivix


Ramuan lazat yang kaya dengan polifenol, iaitu sejenis phytokimia berasaskan dari tumbuhan yang membantu menjaga kepentingan sel. 
Vivix dihasilkan dari campuran botanic Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberry Eropah dan Lobak ungu.
Campuran proprietari ini adalah berasaskan anggur muscadine dengan menggunakan proses ekstrak yang berpaten.

Boleh refer sini untuk tau lebih lanjut bagaimana Vivix berfungsi dalam proses detoks:

11 Jenis Makanam Utama Detox Tubuh (sila klik)


Amacam? Best kan Set Detox Shaklee ni. Memang cover untuk keseluruhan tubuh badan kita tau. Bukan sekadar usus sahaja.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=8eef4d340e24cbe7e7d10d0e17df12cd

Lagi best, dengan setiap pembelian Set Detox Shaklee ni, korang akan dapat:
😍 Keahlian Shaklee secara PERCUMA
😍 Cash Back Bonus
😍 Menjadi peserta program #JomDetox secara PERCUMA!


Nak tau program #JomDetox tu apa? Boleh baca kat sini.

The Biggest Loser - Bonus Terbesar #JOMDETOX!


~~~~~~~ Thanks for reading ~~~~~~~

Berminat untuk mendapatkan SET DETOX SHAKLEE sekarang?
Anda boleh dapatkan secara online di sini:

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=4f7127cb2615c3119d5401089185c7cc
 Atau
 Jika anda perlukan maklumat lebih lanjut, sila hubungi saya! 
Saya akan bantu anda. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan secara part time atau full time?
Hubungi saya untuk:
Free Consultation
Affordable Price
Business Opportunity With Shaklee!!! 


No comments:

Post a comment