Follow Us @kamharyatie

Saturday, 20 April 2019

The Biggest Loser - Bonus Terbesar #JOMDETOX!




Alhamdulillah. Program #JomDetox dah masuk Batch 8.0. Makin lama makin ramai yang join program ni. Apa tak nya. Asal kami join program #JomDetox ni sebab nak selesaikan masalah kesihatan. Sebab terlalu banyak toksin dalam badan, macam-macam penyakit lah yang singgah.

Bagi yang masih blur apa maksud detoks, jemput baca di sini dahulu ye.

Detoks: Kaedah Mengeluarkan Racun Dari Badan (sila klik)


Sebenarnya kami tak sangka, hampir semua peserta #JomDetox yang betul-betul disiplin follow dan buat mengikut guidance Shaklee, dapat BONUS PALING BESAR! Side effect KURUS! Dalam dunia ni takde sape yang tak suka kalau berjaya turunkan berat badan.

Kami mampu contribute pada kehilangan 1700 KG berat rakyat Malaysia. Kami mampu contribute pada kehilangan 2800 inci kelebaran badan rakyat Malaysia. Dan kami mampu sentuh hidup 522 orang penyertaan sepanjang program Jom Detox kelolaan kami sepenuhnya.

Apa lagi yang buat kami happy selain dari lihat peserta yang dulu saiz XXL kini dah berubah jadi S? Ni baru 36 hari kami usaha. Kalau 360 hari? Agak agak berapa resultnya kan? Yang paling best, effect ni boleh nampak dan dirasai seawal 7 HARI berdetox okay!

So, kali ni saya nak share testimoni semua yang berjaya dapat bonus besar ni. Korang kena tengok tau supaya korang rasa lebih yakin dengan program# JomDetox Cara Shaklee ni.


Side Effect #JomDetox - 7 HARI








 

 

 

 

Side Effect Detox - 30 HARI

Apa jadi kalau teruskan detox selepas 7 hari? Berapa banyak kg lagi diorang turun. Jom tengok!














Side Effect #JomDetox Selepas 30 HARI


Kak Ruby, 42 Tahun : Turun 16kg dalam masa 3 Bulan.
Nampak tak, bila badan dah kurus, terus awet muda. Daripada makcik-makcik, terus jadi kakak.

 

Apa beza program #JomDetox ni dengan Program Detox yang lain?

✔️ Kami sediakan coaching 17 hari di group whatsapp merangkumi Predetox week, Detox Week dan Post Detox Week.
Satu satunya Group yang ada Predetox & Post Detox Week.
✔️ Kami guide untuk detox dengan ilmu. Bukan semberono atau ikut ikutan.
Kami ada silibus lengkap 17 hari program. Program ni bantu ubah lifestyle kepada healthy lifestyle. Jadi rutin diri.
✔️ Kami beri meal plan yang di sediakan oleh Pakar Nutrisi dan diendorsed oleh Doktor. Insya Allah anda tak akan kelaparan.
✔️Program kami TERBUKTI BERKESAN bagi peserta sebelum ni yang betul betul ikuti panduan yang kami beri (boleh rujuk testimoni selepas ni)
✔️ Program detox ni fokus buang toksin berkurun dalam badan yang boleh sebabkan sakit kronik. Bonus turun berat, kulit cantik dan badan sihat.
✔️ Ada guide step by step setiap hari. Hanya ikut betul-betul setiap step. InsyaAllah banyak turun berat dan inchloss.
✔️ Dapat guide senaman yang betul. Nak kecikkan bahagian mana? Haaa sila buat senaman yang dicadangkan.
✔️ Bila turun berat automatik muka makin cantik & hensem, kulit glowing dan nampak makin muda. Ni paling best!
✔️ Dah dapat meal plan, dapat Groceries List, Dapat Resepi. Korang tak akan meraba raba. Buat dengan Yakin & Happy.


Coach #JomDetox Terlatih

Semua coach yang terpilih adalah coach yang terlatih yang pada asalnya adalah peserta detox dan telahpun berjaya mendapat side effect detox yang awesome. Mereka adalah bekas peserta detox yang sangat disiplin. 
Barisan coach #JomDetox. Terima kasih kepada semua 31 orang coach #LetsDetoxLAT yang buat betul betul dalam membantu peserta untuk berjaya capai apa yang mereka idamkan.

Amacam? Saya harap entry ni akan beri harapan baru buat mereka yang dah lama nak capai azam nak kurus dan sihat. Especially bagi mereka yang pernah mencuba untuk turunkan berat badan, tapi belum berjaya.

Tak lama lagi nak raya. Mesti ada target nak slim, cantik di hari raya. Risau buat detox di bulan puasa?Jangan risau okeh. Bulan puasa pun boleh berdetox. Kita ada meal plan detox bagi mereka yang nak berdetox di bulan Ramadhan.

Dah kata. Semua meal plan dalam program ni bukan dibuat sebarangan. Tapi di sediakan oleh Pakar Nutrisi dan diendorsed oleh Doktor.

Nak jadi sebahagian daripada side effect #JomDetox?

Jangan tunggu lagi!


Coach #JomDetox berada di SELURUH MALAYSIA! 

Di mana-mana korang berada pun boleh join sama.


Jangan risau, kami ada pakej IKUT BAJET PESERTA.

Semua PAKEJ akan dapat FREE GROUP COACHING 17 HARI.

 

Jom sama-sama kita mulakan hidup yang lebih sihat dengan #JomDetox sekarang!

 

Atau boleh hubungi kami

Coach Hafiz: 012-316 7474

Kak Kam: 012-256 7572 


 

Sila klik 👇

 




No comments:

Post a Comment