Follow Us @kamharyatie

Sunday, 15 September 2019

Kelebihan #JomDetoxJutawan






Kenapa anda perlu pilih *#JomDetoxJutawan* berbanding program detox yang lain? Mesti anda tertanya-tanya kan. Sebelum tu, bagi anda yang tak tahu apa itu detox dan kenapa kita perlu detox, anda kena baca maklumat penting tentang detox di link di bawah.

Apa Itu Detoks? (sila klik)



Ok, so now, kita tengok, kenapa anda perlu pilih *#JomDetoxJutawan* berbanding program detox yang lain? 

Holistik



Detox kami melibatkan kesemua 5 organ detox (bukan usus sahaja).



Meal Plan


Disediakan oleh pakar nutrisi dan diperakui oleh pakar perubatan.

Supplements


Terbukti (secara klinikal), berkesan dan selamat untuk jangka masa panjang. Lebih 100 kajian saintifik telah dijalankan.

11 Makanan Utama Detox Berkesan  (sila klik)

Shaklee Total Detox Solution  (sila klik)


100% Terbukti Berkesan 

Tidak ada peserta yang tidak turun berat badan. Tidak ada peserta yang tidak hilang inch, jika follow 100% saranan yang diberikan oleh coach.

Sihat, Kurus dan Awet Muda - Penangan Program #JomDetoxJutawan (sila klik)




#ProvenResult 

Rekod tertinggi kami setakat ini ialah pengurangan 10kg berat badan dalam masa 12 hari.


The Biggest Loser (sila klik)




Certified Coaches

Berpengalaman detox dan komited membimbing dan memantau setiap peserta samada dalam group atau secara personal. Mereka adalah bekas peserta detox yang sangat disiplin dan telah  berjaya mendapat side effect detox yang awesome. 


Relax & Fun 

Program ini mudah dan tidak menyeksa peserta dengan koleksi resepi yang sihat, sedap dan menarik. Semua guidance diberi step by step selama 17 hari. 


Bukan Diet Yoyo

Selepas program ini, peserta mendapati berat badan mereka lebih senang maintain dan tidak naik mendadak. 


Bukan Sekadar Detox

Peserta bukan sahaja dapat berat badan ideal, malah jauh lebih sihat dan aktif berbanding sebelumnya.


Mampu Milik

Ada 2 pilihan set iaitu Gold (RM 499) atau Platinum (RM 899). Dengan belian set ini, peserta boleh turunkan berat badan mereka tanpa had, tanpa caj tambahan.


Rejoin

Lebih 50% peserta akan rejoin program ini kerana mereka sangat teruja dengan result yang mereka dapat.


Nak jadi sebahagian daripada side effect #JomDetoxJutawan?

Jangan tunggu lagi!


Coach #JomDetoxJutawan berada di SELURUH MALAYSIA! 

Di mana-mana korang berada pun boleh join sama.


Jangan risau, kami ada pakej IKUT BAJET PESERTA.

Semua PAKEJ akan dapat FREE GROUP COACHING 17 HARI.

 

Jom sama-sama kita mulakan hidup yang lebih sihat dengan #JomDetoxJutawan sekarang!

 

Atau boleh hubungi kami

Coach Hafiz: 012-316 7474

Kak Kam: 012-256 7572 


 

Sila klik 👇

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan secara part time atau full time?
Hubungi saya untuk:
Free Consultation
Affordable Price
Business Opportunity With Shaklee!!! 


No comments:

Post a comment