Follow Us @kamharyatie

Friday, 15 April 2016

SEDAPNYA!!!! 10 + 9 RESEPI LAZAT MINUMAN TENAGA





Assalamualaikum,

Dalam entry sebelum ni, saya dah pernah share resepi minuman lazat ESP. Dan sejak ada resepi tu, ramai yang dah mula suka dan konsisten amalkan pengambilan protein Shaklee ni. Bila dipelbagaikan resepi, rasanya jadi sangat-sangat sedap! 

9 resepi tu boleh refer kat sini 9 RESEPI MINUMAN SIHAT DAN LAZAT ESP SHAKLEE.

Abang-abang yang dok bina muscle body builder pun bukan main suka dengan ESP Shaklee sebab boleh campur dengan macam-macam buah-buahan dan minuman lain. Ada yang sebelum ni dok amalkan protein brand lain, terus tukar ke Shaklee.

So kali ni, saya mak tambah lagi 10 resepi baru yang Shaklee sediakan untuk semua penggemar ESP. Boleh try ye!













Sedap kan? Jangan lupa cuba tau!

Kalau anda masih belum tau apa beza soy protein Shaklee dengan brand lain, jemput baca kat sini. Anda akan tau kenapa anda wajib bertukar kepada ESP Shaklee.


Selamat mencuba!!!


~~~~~~~ Thanks for reading ~~~~~~~

Berminat untuk mendapatkan ESP sekarang?
Anda boleh dapatkan secara online di sini:
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=bb33fbc7e4a865286ce7a66a47a6f74d 
Atau
 Jika anda perlukan maklumat lebih lanjut, sila hubungi saya! 
Saya akan bantu anda. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan secara part time atau full time?
Hubungi saya untuk:
Free Consultation
Affordable Price
Business Opportunity With Shaklee!!!