Friday, 15 April 2016

SEDAPNYA!!!! 10 + 9 RESEPI LAZAT MINUMAN TENAGA

Kam Haryatie Abdul Mutalib | 16:25 |


Assalamualaikum,

Dalam entry sebelum ni, saya dah pernah share resepi minuman lazat ESP. Dan sejak ada resepi tu, ramai yang dah mula suka dan konsisten amalkan pengambilan protein Shaklee ni. Bila dipelbagaikan resepi, rasanya jadi sangat-sangat sedap! 

9 resepi tu boleh refer kat sini 9 RESEPI MINUMAN SIHAT DAN LAZAT ESP SHAKLEE.

Abang-abang yang dok bina muscle body builder pun bukan main suka dengan ESP Shaklee sebab boleh campur dengan macam-macam buah-buahan dan minuman lain. Ada yang sebelum ni dok amalkan protein brand lain, terus tukar ke Shaklee.

So kali ni, saya mak tambah lagi 10 resepi baru yang Shaklee sediakan untuk semua penggemar ESP. Boleh try ye!













Sedap kan? Jangan lupa cuba tau!

Kalau anda masih belum tau apa beza soy protein Shaklee dengan brand lain, jemput baca kat sini. Anda akan tau kenapa anda wajib bertukar kepada ESP Shaklee.


Selamat mencuba!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...