Follow Us @kamharyatie

Friday 6 September 2013

EBOOK “SORRY BOSS!! SAYA TERPAKSA BERHENTI KERJA” PERCUMAAssalamualaikum,


Harini, saya nak share sesuatu yang sangat istimewa dengan anda semua. Tapi, sebelum saya berbicara lebih panjang lebar, izinkan saya bertanya 4 soalan kepada anda:
  • Adakah kenaikan harga minyak 20 sen baru baru ini memberi kesan kepada hidup anda?
  • Adakah anda mahu membaca kisah kejayaan seorang ‘engineer’ yang terpaksa berhenti kerja selepas 6 bulan buat bisnes?
  • Adakah anda mahu tahu peluang-peluang bisnes yang mudah dijalankan di Malaysia?
  • Adakah anda mahu tahu tips bagaimana untuk berjaya dalam bisnes dengan mudah?
Jika jawapan anda “Ya”. Izinkan saya berkongsi dengan anda sebuah EBOOK yang istimewa.

“Sorry Boss!!! Saya Terpaksa Berhenti Kerja”


Ebook ini bukan ebook biasa. Ia ebook luar biasa. Ia menceritakan kisah kejayaan seorang ‘Engineer’ yang terpaksa berhenti kerja selepas 6 bulan buat bisnes online.


Bacalah, hayatilah kisah susah payah perjuangan seorang usahawan wanita untuk berjaya dalam perniagaan yang diceburinya.


Di belakang beliau, ada seorang suami yang sentiasa menyokong dan memberi semangat kepadanya, semata mata untuk melihat cita cita isterinya untuk berhenti kerja dan menjadi Working At Home Mum (W.A.H.M) tercapai.


Bukan mudah untuk berjaya!!! Kejayaan usahanita ini pasti menjadi inspirasi kepada lebih ramai orang lain untuk turut berjaya. Berjaya di dunia dan di akhirat.


Sekiranya anda mahu tahu cara mudah untuk berjaya dalam perniagaan, bacalah ebook ini. Mudah mudahan, akan ada seorang dua di kalangan pembaca ebook ini menjadi seorang jutawan suatu hari nanti. Dan semoga orang itu adalah ANDA!!!


Setebal 144 muka surat. Padat dengan nasihat, motivasi dan pengajaran yang boleh dipelajari oleh kita semua. Apa yang lebih menarik, Ebook ini ditulis berdasarkan perspektif Islam bagaimana untuk memulakankan sesuatu perniagaan.


Semoga buku ini dapat memberi manfaat kepada kita semua.

Dapatkan EBOOK ini secara percuma di : http://www.ebookniaga.com/sorryboss/kamharyatieJika tidak keberatan, saya mohon agar anda dapat SHARE status ini. Semoga lebih ramai yang mendapat manfaat daripadanya.


Wassalam.