Follow Us @kamharyatie

Sunday, 13 July 2014

VIVIX SUCCESS STORIES



Assalamualaikum,

Dalam entri lepas, saya ada share tentang Vivix dan saya ada cerita tentang promo Vivix bulan ni. Secara jujur, saya dan suami telah pun mengamalkan Vivix sejak 2 bulan lepas. Kami kan buat bisnes Shaklee, takkan lah kami sendiri tak amalkan the best and premium Shaklee product kot. Kami ambil sebagai satu usaha untuk kesihatan menyeluruh. 

Saya biasanya ambil Vivix sebelum tidur. Alhamdulillah, sejak amalkan Vivix, saya dapat tidur nyenyak, orang kata deep sleep. Maklumlah, lifestyle saya yang selalu huru hara, membuatkan saya hanya tidur 4-5 jam sahaja dalam 1 hari. Dengan pengambilan Vivix, membantu badan saya mendapat rehat yang cukup. 4-5 hours with deep sleep is truly enough.

Kesannya, saya mudah untuk bangun pagi. Bangun tahajud pun juga mudah. Takde liat-liat bangun lagi dah. Syukur alhamdulillah. Dan sejak dari tu, saya mula study dengan lebih detail tentang Vivix ni. Yang paling saya impress adalah testimoni yang saya dapat dari semua pengguna Vivix. Bukan testimoni biasa-biasa, tapi testimoni yang cukup luar biasa.

Rupa-rupanya Vivix telah banyak membantu memberi seribu harapan kepada ramai orang yang menghadapi pelbagai jenis penyakit kritikal dan serius. Dari sakit-sakit sendi, sehinggalah ke tahap kanser dan strok, ramai yang dah mula rasa keberkesanannya. Saya rasa terpanggil untuk berkongsi dengan pembaca semua tentang segala testimoni jujur yang saya dapat dari mereka. 

Jom kita tengok testimoni yang saya compile dari mereka yang merasai sendiri kehebatan Vivix. Paling seronok bila kebanyakan daripada testimoni ini adalah daripada anak-anak soleh dan solehah yang sanggup spend money demi kesihatan ibu bapa. Apa lah sangat kos sebotol Vivix sebulan nak dibandingkan dengan jasa mereka membesarkan kita selama ni.


TESTIMONI STROK

TESTIMONI #1

TESTIMONI #2

TESTIMONI #3

TESTIMONI #4

TESTIMONI #5

TESTIMONI #6

TESTIMONI #7

TESTIMONI #8


TESTIMONI DIABETES

TESTIMONI #9

TESTIMONI#10

TESTIMONI #11

TESTIMONI #12

TESTIMONI #13

TESTIMONI DARAH TINGGI

TESTIMONI #14

TESTIMONI #15

TESTIMONI #16

TESTIMONI #17

TESTIMONI #18


TESTIMONI KANSER

TESTIMONI#19

TESTIMONI#20

TESTIMONI#21

TESTIMONI#22

TESTIMONI #23



TESTIMONI PEROKOK

TESTIMONI#24

TESTIMONI #25

TESTIMONI#26

TESTIMONI #27

TESTIMONI #28

TESTIMONI #29


TESTIMONI BATU KARANG

TESTIMONI #30



TESTIMONI SAKIT BUAH PINGGANG

TESTIMONI #31

TESTIMONI #32

TESTIMONI #33


TESTIMONI PERIOD PAIN

TESTIMONI #34


TESTIMONI VERTIGO

TESTIMONI #35



 TESTIMONI HIMPITAN SARAF

TESTIMONI #36


  TESTIMONI REDUCE BODY AGE

TESTIMONI #37

Nak tahu Vivix ni sebenarnya dihasilkan daripada apa? Nak tahu lebih lanjut apa itu vivix?

Sila klik di sini:

Anda ingin mencuba, atau mahu hadiahkan kepada mereka yang tersayang?

 

Contact me for more details!!

 

~~~~~~~ Thanks for reading ~~~~~~~

Berminat untuk mendapatkan VIVIX sekarang?
Anda boleh dapatkan secara online di sini:

Atau
 Jika anda perlukan maklumat lebih lanjut, sila hubungi saya! 
Saya akan bantu anda. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan secara part time atau full time?
Hubungi saya untuk:
Free Consultation
Affordable Price
Business Opportunity With Shaklee!!!