Follow Us @kamharyatie

Friday, 11 July 2014

PROMO VIVIX YE! BUKAN BIBIKS!Assalamualaikum,

Apa khabar semua pembaca Mommy Shahab? Mudah-mudahan anda semua sentiasa sihat bersama keluarga tersayang. Anda tahu kan, setiap bulan Shaklee mesti ada promo produk. Bulan lepas promo Vita-E. Bulan ni pulak promo apa ye? 

Awal bulan baru ni, mak saya tanya.

"Yatie, bulan July ni Shaklee promo apa pulak?"
Saya jawab: "VIVIX!", dengan nada yang sedikit kuat, kononnya mood happy.

Tiba-tiba bibik saya menyahut....Saya!

Saya pandang mak, mak pandang saya. Gelak besar kitorang! VIVIX ye! BUKAN BIBIKS! Hahahaha....Alert aje telinga bibik saya tu.Sebelum tu jom kita study tentang Vivix.


APA ITU VIVIX?

Vivix merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Ia adalah minuman sirap merah campuran botani dan merupakan suplemen anti-penuaan terbaik di dunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee.

Vivix merupakan supplement anti penuaan terbaik di dunia. Ia berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Shaklee dan merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia.
KEHEBATAN VIVIX
  • Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.
  • Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia di mana setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan Vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.
  • Vivix melambatkan pembentukan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end product) akan menyebabkan kerosakan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.
  • Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalaman akan ditingkatkan dengan pembentukan mitokondria baru (mitokondria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)


RAMUAN VIVIX

Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Lobak Ungu dan Elderberi Eropah yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fotokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.


SIAPA YANG MEMERLUKAN VIVIX 

Sesiapa sahaja (dewasa) yang mahu mendapatkan khasiat polifenol semulajadi yang tinggi demi sebuah kesihatan. Vivix juga sangat disarankan kepada:

1. Pesakit kanser
2. Pesakit SLE
3. Pesakit jantung
4. Pesakit kencing manis
5. Pesakit gout
6. Pesakit stroke
7. Penghidap arthiritis
8. Wanita yang mempunyai cyst
9. Mereka yang mempunyai masalah selaput mata
10. Perokok tegar
11. Mereka yang ketagihan dadah
12. Mereka yang risiko menghidap kanser akibat keturunan
13. Mereka yang mempunyai ketahan badan yang lemah
14. Mereka yang mementingkan kesihatan badan yang maksimum
15. Mereka yang ingin awet muda


Anda ingin mencuba, atau mahu hadiahkan kepada mereka yang tersayang?
Contact me for more details!!
Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga? 
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?  
 
Hubungi saya untuk:- 
FREE CONSULTATION 
BEST PRICE and
 BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!