Friday, 2 August 2013

Op Kuih Raya Bermula

Kam Haryatie Abdul Mutalib | 11:27 |
Tiap-tiap tahun, memang tak sah kalau tak buat kuih raya sendiri. Walaupun melambak kuih raya yg dh siap, ble main tunjuk je, tetap takkan sama dengan kuih yang kita buat sendiri, satu kepuasan bila aktiviti buat kuih raya ni dapat dijalankan.

Tahun ni saya lebih seronok sebab saya ada 3 org assistant. Lebih meriah rasanya. Jom tengok aktiviti saya anak beranak pada hujung minggu lepas.

Masa ni assistant sorang lagi dah beradu
Zig painting the cookies
Raees tukang uli tepung

Tadaa....Inilah hasilnya...Almond Butter Cookies...rasa--rasa ada pernah jumpa kuih cenggini kat  mana-mana tak? Hehehe..... Sape nak rasa meh datang raya. Next year saya boleh meniaga kuih raya pulak. Sape setuju sila like! 😊


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...