Follow Us @kamharyatie

Saturday, 10 August 2013

Wow! Bestnya Jadi Ahli Shaklee!



Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Alhamdulillah, sejak saya mula berkongsi tentang pengalaman saya mengamalkan produk Shaklee selepas bersalin anak ketiga dahulu, produk ini semakin mendapat sambutan yang baik daripada kawan-kawan saya dan suami.

Terutamanya Set Hamil,  Set Bersalin dan Set Menyusu. Syukur Alhamdulillah. Tapi, saya just nak share, sebenarnya Shaklee ada banyak lagi produk dan vitamin kesihatan yang lain. 
Sesuai untuk kanak-kanak, orang dewasa dan orang tua. Produk Shaklee ni memang sangat sesuai untuk semua golongan dan seisi keluarga. Sebab tu lah seluruh keluarga saya memilih Shaklee, mak, abah, suami dan juga semua anak-anak.

Kenapa Keluarga Saya Pilih Shaklee? (sila klik)


Alhamdulillah, berdasarkan feedback dari customer. Memang ramai yang sudah merasai kesannya. Mereka berpuas hati dengan set yang mereka makan.

Alhamdulillah, ramai di antara customer, bila nak buat repeat sale, mereka terus berminat untuk jadi ahli. Sama macam kes saya dulu.

Memandangkan ramai yang bertanya bagaimana hendak menjadi ahli Shaklee, jadi dalam entry kali ini saya nak berkongsi dengan anda tentang bagaimana dan kebaikan menjadi ahli Shaklee.

BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE?

Ada 3 pilihan untuk menjadi ahli:-

✅ PILIHAN 1
Yuran Pendaftaran hanya RM35. Anda terus layak mendapat semua keistimewaan sebagai ahli Shaklee, antaranya belian dengan HARGA AHLI (DISKAUN 20%).


ATAU

✅ PILIHAN 2
Buat pembelian sebarang produk Shaklee dalam 1 RESIT berjumlah minimum 100 UV (lebih kurang RM350 Harga Ahli), anda dapat PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE (bernilai RM35)!


ATAU

✅ PILIHAN 3
Buat pembelian sebarang produk Shaklee dalam 1 RESIT berjumlah minimum 200 UV (lebih kurang RM700 Harga Ahli), anda dapat:-
🍀 PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE (bernilai RM35)!
🍀 PERCUMA POSTAGE (bernilai RM10)!
🍀 CASH BONUS 5% (bernilai RM30+)!
JUMLAH PENJIMATAN = RM75!👍😄

Anda boleh hubungi saya untuk mendaftar, atau gunakan Shaklee ID Kam Haryatie (954522) sebagai SPONSOR. Nak jadi ahli Shaklee adalah sangat mudah.

Cuma daftar, gunakan produknya, kumpul points dan bila anda dapat certain points dalam sebulan, anda dapat CASH BONUS. Best kan. Makan sendiri je pun dah boleh dapat bonus Jadi bonus tu dah boleh cover cost produk yang anda makan setiap hari. Kan dah jimat kat situ.

PERLU KE MAINTAIN POINT DAN KEAHLIAN?

Just nak share, yuran keahlian yang anda bayar tu untuk tempoh 1 TAHUN. Lepas setahun, anda perlu renew. Ada 2 cara untuk renew keahlian.  Dengan pembelian 200uv untuk dapat FREE RENEWAL atau just bayar RM30 untuk tempoh setahun.

Kalau anda cuma nak makan sendiri, tak payah maintain points bulanan atau minimum belian. Cuma gunakan produk, dan share dengan kawan-kawan dan saudara-mara je.

Kalau mereka berminat, boleh beli dengan ID anda. Anda boleh beli pada harga yang murah. Iaitu 25% lebih murah daripada Retail Price.

Bila ada promosi untuk ahli, anda akan dapat beli produk dengan harga yang jauh lebih murah 40% less dari harga retail. Kalau anda nak tahu, setiap bulan akan ada promosi. Dan promosi ni berubah-ubah mengikut produk. Special untuk AHLI SAHAJA.

Tapi kalau anda ingin mulakan business dan dapat CASH BONUS, barulah anda perlu mempunyai points tertentu setiap bulan.



APA KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE?

1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price). Bila ada promotion khas untuk ahli, harga akan jadi jauh lebih murah sehingga 40% less dari retail price.

2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus.

3) BERPELUANG membuat biznes Shaklee, (online dah offline) dengan bantuan MENTOR.

4) ACCESS kepada SPECIAL GROUP kami untuk testimonial dan maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee.

5) Mereka yang register dengan saya, saya akan masukkan mereka dalam sebuah group Shaklee di Facebook. Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online.



Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini.

Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online. Di situ juga, ada perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini.

Jika hendak berjaya, kita mesti dikelilingi oleh mereka yang sudah berjaya. Dan bila anda berada dalam group itu, bermulalah hidup anda di sekelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya.

Anda tanya satu soalan, 10-20 orang yang akan menjawab untuk membantu anda. Semua orang nak tarik anda ke atas. Tak ade orang yang nak tolak anda ke bawah.

Sebab itulah saya rasakan, senang buat business online ni. Dengan bantuan mentor yang dah expert dan lama dalam perniagaan ni.



TAHNIAH! & SELAMAT DATANG!

Kepada yang telah pun menjadi, saya ucapkan TAHNIAH! kerana membuat keputusan yang bijak! Kepada ahli-ahli Shaklee yang baru mendaftar di bawah group MYRACLES, saya ucapkan SELAMAT DATANG. Jom lebih sihat dengan Shaklee!!

Jangan lupa share dengan semua orang tentang Shaklee Effects yang anda akan rasa lepas ni ye. Sharing is Caring!

Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi saya untuk:- 

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!